Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Avram kibèkült az apjával?

Avram kibèkült az apjával?

Figyelt kérdés

Egyszer egy videoban mondta,hogy az apja iszik ès nem tartsa vele a kapcsolatot.

Intsán tett ki egy videót,ahol azt irta : Apam a legnagyobb influencer.

Csak kíváncsi vagyok.... hazugság az egèsz amit le ad magáról?

2022. jan. 13. 17:26
1 2 3 4 5 6
 11/53 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Mi van a fenekével? Megműtette?
2022. jan. 18. 17:49
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Ja ja, kb. 5 millióért.. ne röhögj.. :D
2022. jan. 18. 17:55
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjátok hogy annyi volt?:O
2022. jan. 18. 18:09
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ő maga nyilatkozta, hogy annyi volt és még volt valami toka műtétje is, mert jócskán be volt kötve, dagadva a feje..
2022. jan. 18. 20:18
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Szegény inkább pszichológusra költötte volna hogy rendbe tegyék a fejét, borzasztóan elcsúfította a testét. Semmi baj nincs azzal ha valaki molett, de ő most ezzel a seggműtéttel annyira amorf lett, nem tudom, hogy miért nem szól neki valamelyik családtagja vagy a párja.. a viselkedését amúgy már nem is kommentálom inkább. Full proli, nem tudom kinek van az ő vinnyogására meg a hülye tanácsaira igénye.
2022. jan. 18. 22:03
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Anno a legsuttyobb középiskolai osztálytársam volt a pasija. Gondolom hogy nem véletlenül találják meg egymást ezek az emberek. Ezek szerint azóta sem változott
2022. jan. 19. 06:23
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

Miért van az hogy akik a legjobban kitárják az életüket a neten.. róluk derül ki hogy a legnagyobb szaralakok.. hazudnak orrba szájba mindent.. itt van Meggyes Dávid Horváth Gréta, Kulcsár Edina Csuti GwM, berkiek.. szarni nem tudnak Instagram nélkül.. avramkutya is mindent de mindent kiposztolt már. És mi jön le, mindegyik hangulat és tudat zavaros, elmebajos, hazug idióta.

Angol nyelven azt gondolom lehet jól kereső influencernek lenni, nem is kell ennyire betegbe átmenni. Hogy a bolti lopásaidat is kitegyed sztoriba..

Lehetsz jó edző, világutazó bármi, mindenféle lealjasitas nélkül. De magyar nyelven csak egy szenzációprostik ezek, akik az életük és a jellemük lealjasítását árulják.. erre csak lelkileg beteg emberek képesek.. avramot ez az Attila állítólag meg is csalta, a neten meg megy a love, kész röhej az egész..

2022. jan. 19. 09:45
 18/53 anonim ***** válasza:
32%

Gondolom kibekult az apjaval.

Van ilyen.

Avramnak van önbizalma bőven, hiába szólna egy hozzátartozó, hogy héj túl nagy és nem esztétikus a feneked. Ha neki így jó, nem fogja megvaltoztatni a külsejet más miatt.

Az emberek mindig azt hiszik, hogy kíváncsiak más véleményere, pedig pont,hogy nem. Azoknak kell más ember véleménye aki bizonytalan, és vissza igazolást akar

2022. jan. 19. 13:08
 19/53 A kérdező kommentje:

Amúgy a szája is fel van töltve? Nekem nagyon sántított ez a dús ajak az elejètől...ès talán most mèg dúsabb.

Tudom a smink is csodákra kèpes de nekem nagyon úgy látszik mintha töltve lenne,meg a haja is mintha hosszabb lenne...szerintem az is kamu.

2022. jan. 19. 22:18
 20/53 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy! Nem is először már, ami sztem egy teljesen általános dolog ma már. Csak akkor ne játszuk már az agyunkat youtube videóba, hogy nem.. Az életveszélyes bbl műtét sokkal gázabb.. Itt a fő probléma, hogy hiteltelen, hazug, nem önazonos ember, aki senkit beleértve saját magát, gyerekét és családját sem tiszteli.. ahogy írták egy pszichiátriai beteg..
2022. jan. 19. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!