Avram kibèkült az apjával?
Egyszer egy videoban mondta,hogy az apja iszik ès nem tartsa vele a kapcsolatot.
Intsán tett ki egy videót,ahol azt irta : Apam a legnagyobb influencer.
Csak kíváncsi vagyok.... hazugság az egèsz amit le ad magáról?
Miért van az hogy akik a legjobban kitárják az életüket a neten.. róluk derül ki hogy a legnagyobb szaralakok.. hazudnak orrba szájba mindent.. itt van Meggyes Dávid Horváth Gréta, Kulcsár Edina Csuti GwM, berkiek.. szarni nem tudnak Instagram nélkül.. avramkutya is mindent de mindent kiposztolt már. És mi jön le, mindegyik hangulat és tudat zavaros, elmebajos, hazug idióta.
Angol nyelven azt gondolom lehet jól kereső influencernek lenni, nem is kell ennyire betegbe átmenni. Hogy a bolti lopásaidat is kitegyed sztoriba..
Lehetsz jó edző, világutazó bármi, mindenféle lealjasitas nélkül. De magyar nyelven csak egy szenzációprostik ezek, akik az életük és a jellemük lealjasítását árulják.. erre csak lelkileg beteg emberek képesek.. avramot ez az Attila állítólag meg is csalta, a neten meg megy a love, kész röhej az egész..
Gondolom kibekult az apjaval.
Van ilyen.
Avramnak van önbizalma bőven, hiába szólna egy hozzátartozó, hogy héj túl nagy és nem esztétikus a feneked. Ha neki így jó, nem fogja megvaltoztatni a külsejet más miatt.
Az emberek mindig azt hiszik, hogy kíváncsiak más véleményere, pedig pont,hogy nem. Azoknak kell más ember véleménye aki bizonytalan, és vissza igazolást akar
Amúgy a szája is fel van töltve? Nekem nagyon sántított ez a dús ajak az elejètől...ès talán most mèg dúsabb.
Tudom a smink is csodákra kèpes de nekem nagyon úgy látszik mintha töltve lenne,meg a haja is mintha hosszabb lenne...szerintem az is kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!