Aki külföldön él annak van olyan összeg amit megszerezve, összespórolva hazajönne? Vagy van bármilyen feltétel amitől ez függ?
En uj zelandra koltoznek ha lenne ra lehetoseg es nem lenne semmi ami itt tartson (csaladom eleg eros indok jelenleg, hogy maradjak meg), de aztan semmi penzert nem koltoznek vissza.
Maga az itteni kultura es klima az ami nem tetszik nekem, anyagiakkal szerencsere nincsen gond, de kulfoldon azert konnyebb lenne, mert jo szakmam es tapasztalatom is van.
Kanadában éltem 15 évet.Elsőnek Torontóban majd onnan a kanadai préire költöztem.Utolsó éveimben Edmontonban laktam, ez egy hatalmas város a préri nyugati szélén.Télen baromi hideg és baromi sok hó van, nyáron néha 40 fok is van.
De valahogy honvágy volt.Főleg az utolsó időkben.Volt kinn vállalkozásom,családi házam, az ország gyönyörű, hiába szereztem állampolgárságot is, volt kinnti feleségem, hazaköltöztem.
Azóta az alföldön élek, itt vettem egy szép házat, hatalmas kerttel, ahol a szomszédok nem igen zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!