Más munkahelyen is van ez a szokás?
Főleg a női kollegináktól, hogy megkérdezik egymástól minden egyes, de tényleg minden egyes nap, hogy mit főzöl ma? Tegnap mit főztél?
Bevallom őszintén, nem minden nap van erőnk főzni.
Még úgy sem, hogy együtt lakunk.
Ugye kapjuk ezt a szép kártya pénzt.
12.500 at minden hónapban mindenki
Most Decemberben 2x is így elég sok gyűlt össze
És az egyik kollegina megkérdezte, hogy nem főzünk minden nap?
Én meg mondtam, hogy főleg éjszakás héten gyakran rendelünk, mert nincs mindig erőnk főzni.
(mindketten ugye 3 műszakban vagyunk).
És hogy ő csak nagy ritkán rendel.
Mi sem rendelünk agyba-főbe, de sokszor olyan nehéz naponta kitalálni, mj legyen a kaja főleg hogy alig eszem husit, csak keveset.
És akkor ilyen flegmán néz...
Sokszor fáradtak vagyunk na.
Nem kézpénzből megy.. :/
Én mindenkinek le tudnám már írni az egész tyukszaros életét rolam meg tudnak 2 mondatot.
Utolso voltam
Nem, nálunk ez nem téma. Egyik férfi kollégám szeret sütni, ő néha mondja, hogy mit sütött épp de ennyi. Ha kajáról van szó, akkor inkább úgy jön fel, hogy ki mit ebédelt pl., a kaja eredete nem kerül szóba.
Kolléganőidnek amúgy semmi köze hozzá, hogy főztök-e. Ő főz, egészségére. Én sokszor úgy veszem észre, mintha ezzel kicsit magukat akarják fényezni, mártírkodni, hogy ők ezt is megteszik, pedig fáradtak stb. pedig valószínűleg senki nem kényszeríti őket. Nekem családból van, aki húzgálja a száját arra, hogy csak hétvégén főzünk de azt nem veszi figyelembe, hogy egy hétköznapom reggel 8-tól este 9-ig be van foglalva, mégis mikor álljak neki főzni, fél 10-kor? El kell engedni, nekik bizonyára ez is a kevés kis sikerélményük közé tartozik a mindennapokban, hogy főznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!