A mai világban két évtizedes jubileum alkalmából nem szokás köszönteni a dolgozót a munkahelyén a cégnek?
Azért a mai diliház ugrálós világban nem nagyon fordul elő hogy valaki 20 évet egy helyen húz le.
Én igen. Itt vagyok 20 éve. Semmit se kaptam pedig a forduló már nov elején megvolt.Még annyit se mondtak hogy na szép volt.
Pedig a főnököm és annak a helyettese is itt van még nálam is régebben.
20 év munkatapasztalat mellett sem tudsz helyesen írni.
Remélem nem irodában dolgozol.
"Szerintem ez cég függő. "
Az tuti. Mert itt még annyit se mondanak hogy na kösz haver a 20 évet. Nemhogy pénz!!
Ja és tudod hány olyan dolgozója van a cégnek rajtam kívül aki 20 éve (vagy akár 10 éve...) itt van? A főnököt leszámítva hát NULLA.
És még így se ér meg nekik egy köszönömöt se.
"de ettől még igaz, hogy a munkahelyen eltöltött évek száma nem tükrözi híven az érintett munkaerő hasznosságát, hatékonyságát,“
Ellenben a főnökség totális alkalmatlanságát meg jelzi mert ha valaki megtűr 20 évig egy „felemás“ munkaerőt nos ott nem a munkaerő a felemás hanem a főnök, ő az aki alkalmatlan ő az akit ki kell vágni.
Ha annyira rossz az az ember miért nem rúgta ki? Ha rossz és nem rúgta ki---> akkor magát a főnököt kell kivágni mert egy rossz emberre költi a cég pénzér 20 éve.
Ha meg jó ember, jó munkaerő és a cég ezt semmi plusszal nem honorálja---> akkor meg kérdés és miért nem? Alkalmas a főnök a feladatára ha nem ismer fel egy jó munkaerőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!