Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más munkahelyen is van ez a...

Más munkahelyen is van ez a szokás?

Figyelt kérdés

Főleg a női kollegináktól, hogy megkérdezik egymástól minden egyes, de tényleg minden egyes nap, hogy mit főzöl ma? Tegnap mit főztél?

Bevallom őszintén, nem minden nap van erőnk főzni.

Még úgy sem, hogy együtt lakunk.

Ugye kapjuk ezt a szép kártya pénzt.

12.500 at minden hónapban mindenki

Most Decemberben 2x is így elég sok gyűlt össze

És az egyik kollegina megkérdezte, hogy nem főzünk minden nap?

Én meg mondtam, hogy főleg éjszakás héten gyakran rendelünk, mert nincs mindig erőnk főzni.

(mindketten ugye 3 műszakban vagyunk).

És hogy ő csak nagy ritkán rendel.

Mi sem rendelünk agyba-főbe, de sokszor olyan nehéz naponta kitalálni, mj legyen a kaja főleg hogy alig eszem husit, csak keveset.

És akkor ilyen flegmán néz...

Sokszor fáradtak vagyunk na.

Nem kézpénzből megy.. :/

2022. jan. 13. 07:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy van amikor 2 napig nem fogy el, mert többet csinálunk, meg nem vagyunk azok a nagy evők, de minden nap kérdezi.

Gondolom mindenkitől...

2022. jan. 13. 07:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha nem voltam érthető, a párommal élünk együtt, nem vele 😄.
2022. jan. 13. 07:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kerdesed? Hogy más naponta főz e? Én igen. Vagy hogy máshol is felmerul e munka közben a főzés tema? Nálunk igen.
2022. jan. 13. 07:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 20-40 köztiek dolgoznak, nem téma a főzés. Sőt, sokan sütni-főzni se tudnak, arra büszkék. xD A főnökcsaj, a beosztottak, még büszkék is, hogy ó, hát abból mi lenne ha ők főznének. Megrendelik a céghez az ételt, és azt eszik a konyhában, vagy a cég éttermében esznek. Én is bent eszek az étteremben, mert nekem sincs időm mindig főzni. Gyerekem is van, férjem is van, mégse tudok naponta főzni. Se időm, se erőm napi főzésre, szóval megértelek, és nem vagy egyedül egyáltalán. :) Szerintem felesleges magyarázkodni erről bárkinek is. Mi is hol rendelünk, hol főzök, hol beülünk valahova enni. Barátnőm naponta főz, de kiderült h ilyen mirelit dolgokat süt ki, meg bolti szószt tesz a tésztára, ja, hát nekem ez nem főzés, nálunk ezeket nem eszi meg a család. Adalékos dolgok, bolti fisfos kaják, nem veszi be a gyomrunk, mindig jó kis gyomormosás a vége. Ha én főzök, akkor az rendes étel, ami nem két perc, emiatt nincs naponta időm rá. Ilyen tészta főzés ráöntöm a bolognait és szórok rá előre reszelt sajtot, arra nekem is lenne időm. Csak nem esszük meg. :)
2022. jan. 13. 07:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, hogy tőletek is megkérdezik - e ezt, minden egyes nap.

Illetve tudom, hogy nem ismeritek, de miért kezd el fintorogni ha azt mondom, ma nem főztünk, hanem rendeltünk?

Ketten vagyunk csak a párommal,és tényleg nem mindig fogy el aznap és másnap is azt esszük.

Meg azt mondja nekünk könnyű, mert mindig megbeszéljük, meg nekem segít benne a párom.

Csak rosszul érzem magam emiatt és kicsit rosszulesik. :(

2022. jan. 13. 07:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Pl Vasárnap is Hétfőn is, kedden is, tegnap is főztünk, de ma lehet rendelünk, mert már most fáradtak vagyunk, mert szombaton is túlóra lesz. (múlt Szombaton is volt.)

Tudom, nem kéne a szívemre venni. 😊

2022. jan. 13. 07:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rosszul erezned magad miatta. A ti döntésetek. Gondolom bennük van, hogy amit maga készít, az friss, tudja mi van benne és hogy sok esetben olcsóbb is. Ne foglalkozz vele.
2022. jan. 13. 07:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk a férjem főz, mert szeret főzni és néha beszólnak a nénik a munkahelyen, hogy nem tudok főzni, de én csak nevetek ezen.

Amúgy tudok főzni alap kajákat, de nekem házimunka, a férjemnek meg hobbi.

De így is rendelünk és szerintem ez nem szégyen.

2022. jan. 13. 08:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem magyarázkodj.

Meg amúgy ez fontos tapasztalat az emberekről, mert sokan ilyenek mindenben. Hogy valahogy nem értik, nem tudják elfogadni, hogy valaki nem úgy él mint ők. És azt hiszik most valakivel valami baj van emiatt :DDD Olyan nekik mintha valami természeti törvény sérülne, mintha a tárgyak elkezdenének felfelé esni. És nem értik.

2022. jan. 13. 08:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálunk magukrol beszel mindenki. Nem kerdezgetnek.

A fozesrol is szoktak hogy ő mit főz hogyan etc. De senki nem kerdez vissza.

Nalunk valahogy mindenki csak magárol beszel, a másik felol nem érdeklődők

2022. jan. 13. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!