Más munkahelyen is van ez a szokás?
Főleg a női kollegináktól, hogy megkérdezik egymástól minden egyes, de tényleg minden egyes nap, hogy mit főzöl ma? Tegnap mit főztél?
Bevallom őszintén, nem minden nap van erőnk főzni.
Még úgy sem, hogy együtt lakunk.
Ugye kapjuk ezt a szép kártya pénzt.
12.500 at minden hónapban mindenki
Most Decemberben 2x is így elég sok gyűlt össze
És az egyik kollegina megkérdezte, hogy nem főzünk minden nap?
Én meg mondtam, hogy főleg éjszakás héten gyakran rendelünk, mert nincs mindig erőnk főzni.
(mindketten ugye 3 műszakban vagyunk).
És hogy ő csak nagy ritkán rendel.
Mi sem rendelünk agyba-főbe, de sokszor olyan nehéz naponta kitalálni, mj legyen a kaja főleg hogy alig eszem husit, csak keveset.
És akkor ilyen flegmán néz...
Sokszor fáradtak vagyunk na.
Nem kézpénzből megy.. :/
Még annyi, hogy van amikor 2 napig nem fogy el, mert többet csinálunk, meg nem vagyunk azok a nagy evők, de minden nap kérdezi.
Gondolom mindenkitől...
Igen, hogy tőletek is megkérdezik - e ezt, minden egyes nap.
Illetve tudom, hogy nem ismeritek, de miért kezd el fintorogni ha azt mondom, ma nem főztünk, hanem rendeltünk?
Ketten vagyunk csak a párommal,és tényleg nem mindig fogy el aznap és másnap is azt esszük.
Meg azt mondja nekünk könnyű, mert mindig megbeszéljük, meg nekem segít benne a párom.
Csak rosszul érzem magam emiatt és kicsit rosszulesik. :(
Pl Vasárnap is Hétfőn is, kedden is, tegnap is főztünk, de ma lehet rendelünk, mert már most fáradtak vagyunk, mert szombaton is túlóra lesz. (múlt Szombaton is volt.)
Tudom, nem kéne a szívemre venni. 😊
Nálunk a férjem főz, mert szeret főzni és néha beszólnak a nénik a munkahelyen, hogy nem tudok főzni, de én csak nevetek ezen.
Amúgy tudok főzni alap kajákat, de nekem házimunka, a férjemnek meg hobbi.
De így is rendelünk és szerintem ez nem szégyen.
Szerintem nem magyarázkodj.
Meg amúgy ez fontos tapasztalat az emberekről, mert sokan ilyenek mindenben. Hogy valahogy nem értik, nem tudják elfogadni, hogy valaki nem úgy él mint ők. És azt hiszik most valakivel valami baj van emiatt :DDD Olyan nekik mintha valami természeti törvény sérülne, mintha a tárgyak elkezdenének felfelé esni. És nem értik.
Nálunk magukrol beszel mindenki. Nem kerdezgetnek.
A fozesrol is szoktak hogy ő mit főz hogyan etc. De senki nem kerdez vissza.
Nalunk valahogy mindenki csak magárol beszel, a másik felol nem érdeklődők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!