Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most őszintén csodálkozik,...

Most őszintén csodálkozik, hogy ez történt?

Figyelt kérdés

A testvérem annak idején még kioffolt egy nőt mert labdarúgó játékvezető.

Róla tudni kell azt, hogy focizik és nagyon utálja a sporikat.

Csendben tudomásul veszi ha hibásan ítélnek vagy csalnak ezt nem mutatja ki a pályán de utána a hátuk mögött nagyon szereti anyázni őket még hasonlókat mondani meg úgy alapból megvan a sporikról a véleménye.

Például volt már olyanra példa, hogy ketten ültünk egy téren és akkor felismert egy sporit civilben aki anno nagyon durván elcsalt nekik akkor egy meccset.

Na most ő fogta magát felvette a maszkot (már bejött akkor a covid) meg rá egy sapkát és futtában "véletlenül" fellökte aztán mondta jajj elnézést de siet nem tud segíteni aztán futott tovább😂.

Ezen akkor röhögtem de mondtam neki, hogy azért ilyet többször ne csináljon.

Na most akkor el tudjátok képzelni, hogy hogy beszélt azzal a nővel mert tőle nem tartott mert másik megyében vezetett és ezért úgy volt vele nyugodtan lehet vele durva következmények nélkül.

Hát igen csak jött egy kis változás mert ez a nő költözött mint megtudtam és màr a mi megyénkben vezet meccseket.

Nem olyan régen pont a tesómnak.

Kint voltam a meccsen hát abban partjelzői bíráskodásban tényleg nem volt köszönet. Egyértelműen láttam azt, hogy ezt a nő bosszúból csinálta amiket csinált ott most nem mennék ebbe bele.

De a tesóm meg megvolt lepődve, hogy miért.

Én azért erről azt gondolom, hogy oké nyilván nagyon sok sérelem érte a tesómat a bíróktól rengetegszer kék zöld foltokkal ment le a pályáról és az ellenfél meg nem kapott ezekért semmit.

Elcsalt meccsek is voltak igen és valahol még meg is értem, hogy miért nem szereti a sporikat de azt gondolom nagyon nagy hülyeség így beleállni a nőbe azért mert spori.

2022. jan. 10. 16:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es! Írtam, hogy félreolvastam!
2022. jan. 10. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:
11: oké, én csak segítettem. másodpercnyi különbséggel írtunk választ, semmi harag nincs :)
2022. jan. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!