Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel változott az életed...

Mivel változott az életed mondjuk 2 évvel ezelőttről?

Figyelt kérdés

pl én

2 éve 10 osztályos voltam, első szakításom is volt, nagyon rosszul éreztem magam mentálisan, erre rásegített a covid is stb

Most már érettségizem, elkezdtem edzeni stb.

Lehet hosszan is, szívesen olvasom.

2022. jan. 7. 22:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Húha.. elég sok minden. 2 éve voltam végzős gimiben, volt 2 sportom, edzeni jártam, és nagyon mozgalmas életem volt, sok barátom is, magamra szinte alig jutott időm. Konkrétan egyik helyről rohantam a másikra.

Ezzel szemben most egyetemista vagyok, az alapszakom felénél járok, a megye másik végébe ingázok (gimihez képest) és úgy hozta az élet, hogy most nincsenek meg a sportjaim (egyiket nehezen tudnám kivitelezni, a másik pedig sérülés miatt került pihenőpályára). Az edzés hellyel-közzel megvan, de nem úgy, mint rég. A körülöttem lévő emberek szinte teljesen lecserélődtek, ennek minden előnyével és hátrányával.

Sajnos a barátságaim többsége is elkopott, ha nem az összes, bár akadt olyan is, akivel nekem kellett ezt megszakítanom, bármennyire is fájt. A többiekkel eléggé szétszéledtünk és egy ponton nekem jelentett többet a barátság, és nem túl jó érzés egyedül fenntartani ezt. Tavaly év eleje óta kicsit erősebb depresszióval és szorongással küzdök és még pár negatívabb érzelemmel. Programjaim szinte nincsenek is, nem járok el itthonról valami sokat (egyetemtől és konditól eltekintve), és ha a szaktársakat nem nézzük, barátaimmal is vagy egy éve találkoztam utoljára (városban véletlen összefutástól eltekintve).

Viszont önállóbb lettem, nyitottabb, határozottabb és megtanultam, hogy nem mindenki véleménye számít. Voltak nehezebb szituk, amiket teljesen jól reagáltam le/oldottam meg, magamon kezdtem el dolgozni, hogy a lehető legjobbat tudjam kihozni magamból. Félig-meddig hobbiból sütni-főzni kezdtem és -ezt most lekopogtam!- eddig csak pozitív visszajelzés jött rá. Újra aktívan kezdtem nyelvet tanulni, új célokat tűztem ki. Még mindig nem tudom teljes vállszélességgel kijelenteni, hogy boldog vagyok, de úgy érzem, hogy efelé haladok :)

2022. jan. 14. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!