Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel változott az életed...

Mivel változott az életed mondjuk 2 évvel ezelőttről?

Figyelt kérdés

pl én

2 éve 10 osztályos voltam, első szakításom is volt, nagyon rosszul éreztem magam mentálisan, erre rásegített a covid is stb

Most már érettségizem, elkezdtem edzeni stb.

Lehet hosszan is, szívesen olvasom.

2022. jan. 7. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2 éve én is 10.es voltam. Sosem és azóta sem voltam kapcsolatban. Az elmúlt félévben (egyetem) történt az a legtöbb változás az életemben. Sok kihívás lelkiekben, ugyanis létkérdéseken rugóztam, és azt hiszem egészen megtaláltam a lelki egyensúlyom. Lehet hogy valamikor ez meg fog változni, de most úgy érzem sosem lesz szükség kapcsolatra, ennyit ér ha elkezdi picit szeretni magát az ember, és a világot. Előtte 13-14 éves koromtól depresszív voltam, azt nem jelenthetem ki hogy depressziós voltam, de valahol nagyon mélyen a béka segge alatt, az biztos. A dolog, ami a legtöbbet segített, az az idő volt, és a koronavírusos időszak, amikor megszabadultam kicsit a nyüzsgő emberi közegtől ahol jó volt a társaság de én szörnyen éreztem magam minden miatt.
2022. jan. 7. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Bocsi, elszámítottam magam. 11es voltam, csak nem számoltam bele ezt a részét az évnek
2022. jan. 7. 22:21
 3/11 anonim válasza:
100%
Életemben először vagyok szerelmes és érzem azt,hogy pár év és felnövök. A covidot a ami napig nagyon rosszul élem meg,de kezdem elfogadni a korlátozásokat stb.,így kicsit egyszerűbb. Lehet,hogy furán hangzik,de sokszor az egyetlen dolog amibe úgymond menekülhetek a külvilág elől az az internet és leginkább a videojátok. Ezt 2020-nak köszönhetem,mert az online oktatás miatt kellett egy erősebb gépet venni. Szerencsére kapcsolatom senkivel sem romlott,sőt sok új embert ismertem meg akivel a mai napig aktívan tartjuk a kapcsolatot. Viszont sajnos egyre nehezebbek a napjaim,egyre többször érzem azt,hogy elértem egy határt amit nem tudok már átlépni,mert már szinte a normális gondolkodáshoz is túl lefáradok a tanulásban,nekem nagyon hirtelen lett túl sok a tanulnivaló. Egyik legjobb élményem volt 2020-2021-ből,hogy szüleimet "tanítottam" az internet és a számítógép használatára,mivel amit csak lehetett online kellett csinálniuk. Lehettek volna sokkal rosszab évek is,de összeségében eddig ezek a legnegatívabb éveim.
2022. jan. 7. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hatmilliárdszor jobb.

Egyrészt az esti egyetem vége felé járok. Az egyik főcél céghez nyertem felvételt, másfél hét múlva kezdek (ha nem jön közbe semmi :D). Akkor épp egy garázscég közvetített ki egy kis multihoz, kvázi átvertek a munkával kapcsolatban, szakmai zsákutca volt a hely, nem olyan jó légkör, borzalmas bürokrácia és szabályok, KATA-sként foglalkoztatva stb.

Másrészt nekem elmondhatatlanul sokat segített a COVID a lezárásai miatt. Még a 2 teljes lockdown is jól jött, elvoltam egyedül, kegyetlen sokat tanultam, dolgoztam, edzettem, aludtam. Hozzáteszem, csak 2020. tavaszán volt igazi lockdown, 2020. ősz - 2021. tavasz között elmehettél barátokkal találkozni, átmehettetek egymáshoz, túrázhattál, bicajozhattál.

A 100% home office-lehetőség (nálunk nem kötelező) és a távoktatás irtó sokat segített. Végre volt időm eleget edzeni, végre nem voltam krónikusan kialvatlan. Amikor volt időm társas programokra, akkor jellemzően nem voltak korlátozások - például 2021 szerintem az eddigi legaktívabb évem.

Összességében az egészségemre is jobban figyelek, a súlyom is kevesebb, végre vizsgáltatom a krónikus betegségeimet.

Mivel jobb az élethelyzetem, jobban is vagyok.

Nem is tudok olyat írni, ami rosszabb lenne most 2020. elejéhez képest. Apum egészségi állapota és élethelyzete az. Akkor tudtam. :(

29N

2022. jan. 7. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Munkában úgy érzem kiégtem, céltalan lettem. Ehhez hozzá tesz, hogy a cég ahol dolgozom is kicsit mintha haldokolna. Én meg azt érzem, eddig hiába hajtottam, fejlődtem, mert most vissza fejlődök, gyakorlatilag csak malmozok ahelyett, hogy azt érezném, haladok előre.

Pár éve még sokkal ambíciózusabb, szorgalmasabb voltam. Úgy éreztem tartok valahova szakmailag.

2022. jan. 7. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Viszont ami hatalmas előrelépés, lakást vettem.

2 éve még lakótárssal éltem, akit gyűlöltem. A tulaj is feljárt a lakásba, az egész albérletezést rühelltem. 8 m2 szobában voltam 30+ évesen.

Azt láttam, soha nem fogok saját lakáshoz jutni.

Aztán fogtam és kivettem egyben az albérletet amikor elkezdődött a Covid. Hatalmas érzelmi előrelépés volt, hogy egyedül élek és nem másokkal. Sokat dobott a szociális életemen, kapcsolataimon is, hogy tudtam vendéget fogadni.

Aztán elkezdtem aktívan lakásokat nézni, most van egy 2 szobás 48 m2-es panelom, ami félig már fel van újítva.

Ilyen szempontból ez hatalmas előrelépés és biztonság.

2022. jan. 7. 23:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
2 évvel ezelőtt 2 ovis gyerekem volt, most egy ovis 1 iskolás. SEMMI más nem változott!
2022. jan. 8. 00:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Házat vettünk és tervezzük a gyereket. 2 évvel ezelőtt albérletben éltünk még és éppen csak néhány hónapja voltunk házasok. Más nem változott. Ugyanott dolgozunk ahol két éve és számottevő változás a karrier szempontjából nem állt be.
2022. jan. 8. 01:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
2 éve végzős voltam gimiben. Most az egyetem felénél tartok, más városban lakom, van munkám stb. Szóval elég sokmindent változott.
2022. jan. 8. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanabba a xarba kerültem.
2022. jan. 8. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!