Őszinte valaszokat szeretnék, nők összejönnetek olyan férfival aki milliomos lett szerencsejátékon?
#10 #12 Te legfeljebb eladtad az öreganyád házát valamelyik alföldi faluban, és most van 2,5M Ft-od, maximum így vagy te milliomos :(
A kérdező nem írta, hogy játékbeteg-e vagy sem, pedig csakis ez a lényeg.
3-as vagyok!
Rengeteg a kamu,a neten mindenkinek van elég gerince,stb.
Gyakran asszociálják itt dolgokkal a gazdaságot.
Sokan galádsággal,sokan nehéz munkával,stb stb stb.
Viszont hogy itt hogy próbálnak kinézni,az nem feltétlen egyenlő azzal,ahogy valóban gondolkodnak,vagy ahogy valóságban cselekednének ha meg lenne az esély.
Nem 100%-os semmi.
Itt már rengeteg primitív válasz van.
Az álszentség a legundorítóbb dolgok toplistáján elég magas helyet foglal el szerintem.
És ebből hidd el,hogy rengeteg van.
Nem rosszindulatból,csupán ez a valóság.
Én sem azért mondom el,hogy hidd el,mert azt akarom hogy ebben a tudatban élj. Mert nem jó.
De meglepetés ne érjen,csak ennyit mondok.
Felesleges erről többet beszélni,ha leírta az ember a valóságot,utána már csak önkényes vélemények érkezhetnek,vagy semleges személyes vélemények.
Felesleges itt játszadozni.
Az igazság megléte megvan,mindegy ki hogy vélekedik a dologról.
Azért a színvonalat senki nem felejtette el hozni úgy,mint a vonatra/buszra a húsvéti ajándékokat.
All crap...
Persze te lennel az ember, aki megmondja a "valosagot"...
Osszefuggestelen szofosas, egy beteg elme omlengese.
Félig angolul beszélő "ritka intelligens" megszólalt.
Olyan állításokkal nem ért egyet,amik úgy vannak és kész,mert a saját önkényes véleménye többet ér.
Mellesleg le is elmebetegezi a másikat.
Mintha nem is magyarországon lennék,és mintha nem lenne mérhetetlenül egyedi ez a formula.
Nem tízes vagyok, de én abból élek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!