Őszinte valaszokat szeretnék, nők összejönnetek olyan férfival aki milliomos lett szerencsejátékon?
10-es vagyok milliomos voltam, vagyok, leszek!
Nagyon mashigy közelednek az emberek, sok az irigy agressziv bunkó
Majd meglátod Te is!Na én öszinten valaszoltam neked
Na figyeld majd milyen kommentek jönnek most, majd 3...2...1...
Kizárt!!! Volt részem benne, mert én is kaszinóztam. Előtte nap több százezret nyert, közelített a millióhoz. Tele volt pénzzel. Másnapra megbeszéltünk (PONT évekkel ezelőtt PONT szilveszter környékén). Jó pasi volt, ráadásul korábban étteremtulajdonos.
Tudod, mi maradt másnapra a nyereményéből, mire találkoztunk? SEMMI!
Kőkemény szerencsejátékossal soha-soha nem szabad összejönni.
Senki nem írt semmi rosszat a milliókról. Csak nem egyértelmű, hogyan szerezte. Nem mindegy, hogy kaszinózik rendszeresen, vagy csak bejött az 500 forintos sorsjegy.
Itt csak egy vki volt agresszív. Aki reklamál 😁
12.! Milyen válaszok jönnek? Pont utánad a 13-as, azaz én. Olvasd el, én is őszinte voltam. Ennyi. Szerencsejátékos, kaszinós előbb-utóbb elveszti mindenét! Varrj rá gombot.
A kérdés erről szólt, én meg erre válaszoltam.
Bárki el tud adni egy lottót, ami vagy bejön vagy nem. Ettől még nem lesz se jobb se rosszabb ember.
A normális kapcsolat meg nem a milliókon múlik.
Nem kéne milliomos, pláne nem 40-50 év közötti, mert 1. Nem az én korosztályom
2. Alapból sem kéne milliomos, nem érdekel honnan szerezte a pénzét.
Én szeretnék sikereket elérni, nem máson szeretnék élősködni.
Nem irigyelném tőle, hajrá neki, de nekem nem kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!