Csak szerintem gyönyörű ez a nő?
https://www.youtube.com/watch?v=jTeT5WVtByY&list=RDjTeT5WVtB..
Az egész kisugárzása, olyan nyugtató.
Tipikus az a csaj, akihez haza érsz és hozzá akarsz bújni.
Vagy csak én látom így? Ti mit gondoltok?
"Miért hiszi mindenki hogy cigány? :D
Amerikai énekes/szineszno"
Én nem tudom, hogy cigány-e, de attól, hogy amerikai, még lehet cigány.
Nekem különösebben nem tetszik, a sminktől nem is látszik, hogy milyen valójában.
Egyébként félig jamaikai, azaz afroamerikai és indián felmenői is vannak, akikről köztudott, hogy sötétebb bőrűek, félig pedig svéd.
Szánalmas, hogy ebben az országban a kreolabb bőrt mindenki automatikusan a cigányokkal azonosítja.
Szerintem nagyon szép, egzotikus és nőies.
Az észrevételeim alapján ma már minden 25-35 éves úgy akar kinézni, úgy öltözködik, mint az éretlen tinédzserek. Ő legalább valódi, felnőttes, szexi nő.
Cigány lány, fél kg sminkkel.
Molettes, nem szép.
#27,
Nekem akiket küldtél az első tetszik, meg Lauren Cohan, de ő kinek nem. Az utolsónak erősen férfi vonásai vannak, nem tetszik, a másodiknak meg krumpli orra, ami szintén nem. Szeplős pisze orrot preferalom :D
#25, Valóban indián vér lehet a csajban. Ezek szerint nekem bejönnek az indián nők. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!