Csak szerintem gyönyörű ez a nő?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=jTeT5WVtByY&list=RDjTeT5WVtB..
Az egész kisugárzása, olyan nyugtató.
Tipikus az a csaj, akihez haza érsz és hozzá akarsz bújni.
Vagy csak én látom így? Ti mit gondoltok?
2021. dec. 30. 23:53
11/30 anonim válasza:
Nem az esetem annyira, de nem mondanám csúnyának. De ami van a leírásban, azzal nem tudok egyetérteni.
13/30 A kérdező kommentje:
Érdekes milyen máshogy látjuk.
Küldtök ti is? Nektek milyen nő tetszik?
2021. dec. 31. 00:42
14/30 anonim válasza:
Pfhu rengeteg, de most nincs netes kiszemeltem.:D
Ha lesz szólok, de azért ilyen híres színésznők persze mindig vannak...
PL Alexandra Daddario
15/30 A kérdező kommentje:
Jójó daddario. Hagyjuk már. :D Olyat mondj aki szerinted nem tetszik kiváltképp mindenkinek, hanem inkabb csak neked.
2021. dec. 31. 00:48
17/30 anonim válasza:
Nekem nem az esetem, nem fogott meg külsőre, de ettől függetlenül még valóban nem csúnya.
18/30 anonim válasza:
Ilyen INFP spirituális, alacsony, mosolygós, érzelmes lányok jönnek be. Az exem is ilyen volt, nagyon hasonlított erre a lányra. Én logikus, analitikus vagyok és rendezett, az ilyenek pedig felforgatják az életem, és kihozzák belőlem azt, amire nem számítok.
20/30 anonim válasza:
Most ezt csak azért raktad ki, hogy mindenki egyetértsen veled, hogy ez a nő szerinted szép?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!