Fiatalok,ti terveztek külföldre költözni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 18:32
21/21 anonim válasza:
A héten éreztem először igazán azt, hogy tele a zsákom ezzel az országgal. Mindenhol a korrupció, a haverok, az urambátyámozás. Az emberek lopnak a munkahelyeken, az autószerelő átvág, az orvost le kell fizetni, ha valamit akarsz, az építési vállalkozók egy jelentős része sz@r munkát is végez, meg csillagászati áron dolgozik. A csok meg a többi kedvezmény miatt az egekben az ingatlanárak, egy düledező kockáért 15 milliót kérnek. A bérek hiába emelkednek, megy fel hozzájuk a kenyértől kezdve minden másnak az ára is. A diplomád semmit nem ér, mindenkinek van már. Az utcákon, az erdőkben mindenfelé a kihordott szemét, már a hulladékelszállításért sem akarnak fizetni. Mindent meg lehet oldani okosban, számla nélkül, olcsóbban, mert "leesett a kamionról", a haver megoldja. Szavazni minek menjek el? Nincs kire. Nekem speciel nagyon elegem van ebből a helyből. Korábban is felmerült bennem, hogy kimegyek, de most megint elkezdtem rajta gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!