Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatalok,ti terveztek külföldr...

Fiatalok,ti terveztek külföldre költözni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Még szép! Az embereket se bírom,a túl gyakori rossz műszar mentalitásokat sem,a pénzről ne is beszéljünk.

A legnagyobb vágyaim egyike,hogy végre ne ebben az elmaradott üzbég földön éljek.

Rengeteg hely van a földön,ahol egy csomó mindent meg lehet tapasztalni,ami jó.

Mindenképp kijutok innen,a mai magyarok miatt szégyellem,hogy én is az vagyok.

Nem csak az ország dőlt össze.

Szégyen már lassan,ha egy tizenéves nem csak a dohányzással,ivással,esetleg más dolgok fogyasztásával,és a 20 centis fxokkal legyen elfoglalva.

Ez az oldal is egy röhejes dolog,de már nem csodálkozok,ha egy 14 éves tüzet kér tőlem,vagy be akar küldeni dohiboltba azzal a szöveggel,hogy...

Bemész pls?

Itt van x ezer,kis apró is.

X dohi,Y papír,Z szűrő,ja meg egy energiaital HA KIJÖN,egy Monster pls.

Már semmin nem lepődök meg.

Azon sem,hogy rikácsol a 300 éves szellem,hogy egyesek miért nem maszkban alszanak.

Semmin se.

Ami máshol trendi lesz,az itt is az lesz,függetlenül attól hogy mi az.

Nagyon nehéz lenne megőrizni a méltóságunkat,moralitásunkat,normákat(nem a moderneket)meg stb ilyen ismeretlen dolgokat.

Soha többé nem jövök vissza,max bizonyos emlékek miatt.

Pl a ház,stb.

De azon kívül nem szólok senkihez.

Ezt a szép nyelvet sem fogom nagyon használni az idő többségében,ott van pl max 1-2 haverom.

Összespórolok nekik egy összeget ha már ott vagyok,kijutnak ők is.

2022. jan. 3. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:
20/F
2022. jan. 3. 13:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "kijutok", meg "kijutnak"? :D

Könyörgöm, az Unióban élünk, nem kell "kijutni", meg határokon átszökdösni. Az lakik itthon, aki itthon szeretne élni. Aki nem, az pedig már a középiskolát is külföldön kezdheti, vagy akármikor dönthet úgy, hogy megy. Kiindulva ebből a "sikerül kijutni" mentalitásból, szerintem te élsz valami elmaradott részen, olyan elmaradott gondolkodással, amiről tanúbizonyságot tettél.

Piáló és cigiző fiatalok? :D Kőszegi vagyok, mint sok itteni, Ausztriában végeztem az általános- és középiskolát, ha kétszer annyian nem cigarettáznak és isznak fiatalon, akkor keveset mondtam...

2022. jan. 3. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Unió,de van egér,és patkánylyuk is.

Van mocsár,van az alatti szint is,van az iszap,van a fosi...

Nem csak az Európai Únió létezik a földön mellesleg!

2022. jan. 3. 17:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vagyis van olyan tervem, hogy kimegyek 1-2 évre pl mesterképzésre, de alapvetően itthon képzelem el a jövőmet. Nincs okom kiköltözni. Itt van a családom, a barátaim, megélni itt is nagyon jól meg fogok, de akár dolgozhatnék itthonról külföldre is.
2022. jan. 3. 18:27
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Én dolgoztam 4 évet Angliában, Birminghamben. Köszi, nekem elég volt, a végére már nagyon pusztító volt a honvágyam, pedig minden más amellett szólt, hogy maradjak (fizu, munkakörülmények, karrierlehetőségek, stb.)

Azóta tudom, hogy nagyon nagy dolognak kellene történnie, hogy feladjam a magyarországi életemet, mert mégiscsak ez a hazám, itt vagyok otthon.

2022. jan. 4. 16:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Pár évig talán, de tartósan jelenleg nem gondolnám.

Szeretem ezt az országot, de tud még olyan politikai helyzet kialakulni, hogy úgy gondoljam, jobban teszem, ha elmegyek máshova lakni, meglátom.

Azért nem gondolom, hogy kimennék, mert eléggé szeretem a megszokott dolgokat, nehezen szakadok el helyektől, emberektől, félek a változástól meg úgy amblokk egy bizonytalan alak vagyok. Illetve, így 20 évesen csak magyarul és angolul beszélek (mondjuk azt elég jól), oroszul ugyan tanultam, de A1-A2 szinten lehetek, ami valljuk be, nem épp dicséretes, a hallott szövegértésem oroszból a béka feneke alatt van. Így a nyelvtudásomat is fejlesztenem kéne, talán a németnek vehetném a legtöbb hasznát. Viszont nem vagyok még elég motivált, sajnos:S

Ha mennék is külföldre, az nem most lenne, jelenleg üres félévem van, próbálok keríteni magamnak egy munkát, szeptembertől egyetem, aztán azalatt vagy megyek külföldre, vagy nem, valószínű max kirándulni, ilyen fél-1 éveket nem.

2022. jan. 20. 21:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én már kiköltöztem 2020 nyarán és nem bántam meg :)

24/L

2022. jan. 20. 23:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet. Most már a választásokat biztosan megvárjuk, annak fényében döntünk.
2022. jan. 21. 15:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már voltam 2017-ben, most ismét tervezek kimenni.
2022. jan. 21. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!