Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gyakorikér...

Mi a véleményetek a gyakorikérdések.hu oldalról?

Figyelt kérdés
Milyennek képzelitek el az embereket? Mit gondoltok, hány aktív tag van? Az egész gyk oldalról mi a véleményetek? Lehet hinni a gyk-s emberekben?
2021. dec. 18. 18:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy óriási potenciál volt mindig is ebben az oldalban, de sajnos volt és lett ami...

Jó pár embernek köszönhetően voltak időszakok mikor eszméletlenül jó volt itt lenni, olyan önzetlen tényleg nagy tudású emberek segítettek, fejtegettek itt, hogy öröm volt olvasni.

De manapság már sokszor olyan, mintha azok is unnák az egészet akik segítenek. Ezerszer elismételt dolgokat írnak folyamatosan, és látszik is, hogy semmi öröm nincs mögötte csak az unaloműzés.

De hát a sok troll kérdések között megbúvő örökkön örökké ismételt kérdések sokasága miatt nem scoda ez az egész.

Eleve mi értelme van jelenteni a kérdéseket, hogy ismétlődő vagy mi a neve, mikor sose törölnek ilyeneket? Na mnidegy is.

2021. dec. 18. 20:20
 12/16 anonim válasza:
Éppen az,hogy olyan kérdéseket is törölnek amik nem ismétlődő és nem tartalmaz trágár kifejezéseket sem.Ezt én nem értem mire jó?
2021. dec. 18. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendkívül erősen lecsökkent az oldal látogatottsága, a pár évvel ezelőttihez képest.
2021. dec. 18. 23:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Az a szerény véleményem, hogy amit hirdet magáról az oldal, abból -mára- már egy szó sem igaz!!

Ebből:

10 938 098 kérdés

naponta 1 600 új kérdés

66 078 384 válasz

naponta 13 900 új válasz

2021. dec. 18. 23:56
 15/16 anonim ***** válasza:
11# teljesen igazad van, en is igy gondolom
2021. dec. 19. 01:08
 16/16 valaki : ***** válasza:
58%

A trollok itt a legkevesebbek. Egyesek arra használják, hogy másokat szekáljanak. Ettől érzik magukat valakinek. Sose felejtem el, egy gyerek itt érdeklődött, hogy hol tudna diákként dolgozni. És konkrétan nekuestek hogy ott a melódiák te úr isten, meg hogy ennyi ésszel biztos dolgozni akar-e. A másik kedvenceim akik mindegy milyen kérdés van, odaírják, hogy "kamu"

Én szinte csak röhögni jövök ide az ilyenek miatt

2022. jan. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!