Nektek nem tűnt fel, hogy az Appra magyar című műsorban szereplő kérdéseket mintha a gyakorikérdések.hu oldalról szemezgették volna?
Figyelt kérdés
Egy az egyben, szinte kivétel nélkül tették már fel itt is emberek ezeket a kérdéseket: pl. nevelő célzatú pofon, elmondanád-e, ha a legjobb barátodat megcsalják, mivel eszed a túróstésztát, stb., stb. A 11 kérdésből 9 biztos, hogy itt is volt már.2017. nov. 22. 10:54
1/5 A kérdező kommentje:
Kulcsszóban emberi tulajdonságot írtam, valahogy lemaradt. :)
2017. nov. 22. 11:03
2/5 anonim válasza:
Ezek olyan kérdések, amik minden embernek a fejében megfordulnak és 1000 oldalon teszik fel őket. A nevelő célzatú pofon olyan gumicsont, amit végigrágtak 600ezer helyen... pont ezért rakják fel gyakorira is, azért, hogy öszeugrasszák az embereket, meg mert unatkoznak.
3/5 A kérdező kommentje:
Értékeltem a válaszod, de nem csak a pofon stimmel, hanem szinte az összes. És még csak az első adás volt. 1000 oldal azért nincs (anonim), ahol ilyen kérdéseket fel lehet tenni, azt fura nekem, hogy majdhogynem mindegyik kérdés volt már itt. Mintha innen szednék az ötleteket. A kérdésem erre irányul.
2017. nov. 22. 15:39
4/5 A kérdező kommentje:
Kiemeltem a kérdést, mert eltelt több, mint egy hét, és tényleg úgy tűnik nekem...
Vélemények?
2017. nov. 30. 13:22
5/5 anonim válasza:
Minden kérdés, kivétel nélkül általános, vagy előfordult már valahol. Olyan kérdések, amik megosztó akkor, vagy keresik rá a választ az emberek, benne van a mindennapokban, vagy akár előfordulhat. Azért van fent az összes gyakorin, mert nagyon sok kérdés van itt fent, minden féle fajta témakörből és kevés van, vagy talán nincs is olyan, ami már nem fordult elő. Ahogy már előttem is írták, sokan tesznek fel ilyen általános, elgondolkodtató, adott esetben megosztó, provokatív kérdést. Úgyhogy szerintem nincs összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!