Erről az oldalról mennyire lehet barátkozni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 13:12
1/17 anonim válasza:
Semennyire. Barátkozni élőben lehet valóságos személyekkel. Ezt neked eddig nem mondta el senki?
2/17 anonim válasza:
Innen jöttem össze a párommal. Nemsokáig tartott:D
3/17 A kérdező kommentje:
Élőben nem tudok.
2018. febr. 20. 13:48
4/17 anonim válasza:
Én sem itt, sem élőben, nagyjából sehol sem tudok. Amúgy lehetne itt, de taszítom az embereket.
7/17 anonim válasza:
Hehe, én is mint a 77%, négyes válaszoló. Vagy lelki szemetesládának használnak. Ez a két verzió van. :D
Én itt nem is olvasok priviket.
8/17 anonim válasza:
Nem nagyon. Legalábbis én azt vettem észre, hogy valamiért pár levélváltás után mindig elhal a kommunikáció.
9/17 anonim válasza:
Szerintem ez egyénfüggő.
A legjobb barátnőmet itt ismertem meg, 2012 óta tart is.
Ezenkívül több ismerősöm is innen való.
Volt innen már kalandom és párkapcsolatom is.
Igazából szerintem lehet ezen az oldalon barátkozni, de nyilván és ésszerű feltétele az, hogy átmenjen a beszélgetés személyes kontaktba is.
10/17 Saturnus27 válasza:
Hány éves vagy?igen lehet barátkozni
első válaszíró nincs igazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!