Mit gondoltok a Badoo, Twoo oldalról? Érdemes ott ismerkedni, barátkozni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 16:01
2/11 A kérdező kommentje:
és lány vagyok :)
2014. ápr. 26. 16:03
3/11 anonim válasza:
lett belőle egy 1 éves kapcsolatom de megcsalt, amúgy nagyon sok lány egyzserűen vissza se ír
4/11 anonim válasza:
Még a gyakorikerdesek.hu-n is több értelme van. Badoo-n boldog-boldogtalan bejelöl, Randik játékban visszajelölöd, aztán mégsem lesz belőle semmi.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Én voltam fent ott, mások szerint jóképű férfi vagyok, a beszédemmel sincs baj, de ott csak negatív dolgokat tapasztaltam! :D Aberrált nők vannak ott fent! :D
6/11 A kérdező kommentje:
szóval lányként nem ajánlatos normális fiúkat keresgélnem ott? 19 vagyok amúgy
2014. ápr. 26. 16:13
7/11 anonim válasza:
Lányként keresned se kell, téged találnak meg. Az más kérdés, hogy mit értesz normális alatt. Nagyon sok dolgot takarhat. 29F
8/11 anonim válasza:
én azt mondom ajánlatom :D én egy normális fiúnak tartom magam csak 1-2 kivétellel sose írnak vissza :D
9/11 anonim válasza:
Az egész Badoo egy nagy baromság, csupa idióta ember, aki bejelolget, de egy normális párbeszédet még nem sikerult folytatnom, pasit meg aztán végképp ne keress ott, nekem olyan baromságokat írnak, hogy azt inkább válaszra se méltatom, még sehol semmi, de már a bugyimban turkálnának, csupa idióta. Persze biztos vannak kivételek, nem mindenki egyforma ott se, de már annyira úntam az egészet, hogy a legtobbet vissza se jeloltem, végul a profilomat is toroltem.
10/11 anonim válasza:
Egyszer meg probáltam ki jàtszani a badoot..kamu képel .de valahogy észre vesszi hogy kamu képet raktam fel :D
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!