Amikor reggel a tömött fél 7es buszra felszállok miután megittam 3 doboz sört, érezhetik rajtam a sör szagot?
Figyelt kérdés
Vagy fel se tűnik senkinek valószínűleg hogy sört ittam?2021. dec. 18. 07:59
3/13 anonim válasza:
Ácsi! Három sörrel a gyomrodban, ne szállj búszra, mert bepisálsz!
4/13 anonim válasza:
Hat erezhet, de maszk miatt nem nagyon
5/13 anonim válasza:
3 sört már simán megéreznék és igyekeznék minél messzebbre húzódni.
6/13 anonim válasza:
Hát fasz tudja. Fújd be magad valamivel.
7/13 anonim válasza:
Igen, a sörnek jellegzetes erős szaga van, érződik maszkban is. De kit érdekel, hogy ki és mit érez rajtad, ha nem iskolában, vagy munkában vagy, esetleg ne mgépet kezelsz, vagy vezetsz?
8/13 anonim válasza:
7
Reggel fél hétkor? Még egy fesztivál kellős közepén elsimítja magában a gondolatot az ember, hogy jól van hajnalig buliztak, de munkanapon, kora reggel mégis milyen vigasztaló gondolat foganhatna meg.
10/13 anonim válasza:
Kit érdekel ha meg is érzik?
Ne, hogy már foglalkozz azzal ami az ő bajuk. Te érezd a sör finom utóízét szádban és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!