Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor reggel a tömött fél...

Amikor reggel a tömött fél 7es buszra felszállok miután megittam 3 doboz sört, érezhetik rajtam a sör szagot?

Figyelt kérdés
Vagy fel se tűnik senkinek valószínűleg hogy sört ittam?
2021. dec. 18. 07:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Remélem, te nem a buszsofőr vagy az adott járaton.
2021. dec. 18. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Ezen én is gondkodtam kár, csak fűvel.

Kb 0,12-0,18 grammot szoktam szívni reggelente, én is egy fél hetes buszra szállok, és előtte csak 20 perccel kelek, 10 perc alatt elkészülök, kimegyek, 2 perc alatt elszívom, odamegyek a buszmegállóba, és eljezdek meditálni, utána mindenhol meditálok, míg beérek a melóba.

De egyszerűen nem tudom eldönteni, mikor mennyire érezhetik.

Vajon az hogy a buszmegállóban vagyok, meg a séta oda, meg hogy igazából nem is mebt rám füst, stb.., eléggé kiszellőzött, és az arcomból, hajamból sem árad?

Lehet van amikor érzik, még az elején talán..., nem tudom. És mindig más....

2021. dec. 19. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:
A sör szaggal ne foglalkozz. Nem illegális. Az emberek meg gondoljanak amit akarnak, úgy is csak a teljes valóság eszméletlenül pici szeletét látják, és azt is torzan.
2021. dec. 19. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!