Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen, aki...

Én vagyok az egyetlen, aki undorodik attól a fajta amerikai életmódtól, ahogyan az usaban élnek? Miért nincs több olyan, mint a magyar nép?

Figyelt kérdés

Minden adag hatalmas, emiatt rengeteg a pazarlás és míg nálunk rengeteg pénzt kell kajára költeni, náluk ez szinte meg sem kottyan ezért nem is becsülik meg annyira az ételt mint mi

Vagy az hogy míg ők nagyon buták és dagadtak, addig nálunk az iskolák minőségi oktatást kínálnak mellette kb minden 100. emberen ha van egy kis plusz súly

Mindenkinek autója van, környezetszennyezés ezerrel, itt ez olyan luxuscikk amit kevesebben engedhetnek meg ergó zöldebb nemzet vagyunk

Mindenhol boltok és üzletek vannak kb, állandóan a "vásárolj, vásárolj" nyomatása. Nálunk legalább ha valaki valamit meg akar venni, tudatosabban teszi hisz nincs minden sarkon egy pláza..

Nyelvtudás: Amcsik nem beszélnek kb 1 idegennyelvet sem, míg a magyarok a magyaron túl (ami az egyik legnehezebb nyelv a világon) angolul kb 60%-a beszél a magyaroknak magas szinten

stb. stb. példát vehetnének rólunk

2021. dec. 16. 17:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem Magyarországon élsz, igaz? :D
2021. dec. 17. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!