Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen, aki...

Én vagyok az egyetlen, aki undorodik attól a fajta amerikai életmódtól, ahogyan az usaban élnek? Miért nincs több olyan, mint a magyar nép?

Figyelt kérdés

Minden adag hatalmas, emiatt rengeteg a pazarlás és míg nálunk rengeteg pénzt kell kajára költeni, náluk ez szinte meg sem kottyan ezért nem is becsülik meg annyira az ételt mint mi

Vagy az hogy míg ők nagyon buták és dagadtak, addig nálunk az iskolák minőségi oktatást kínálnak mellette kb minden 100. emberen ha van egy kis plusz súly

Mindenkinek autója van, környezetszennyezés ezerrel, itt ez olyan luxuscikk amit kevesebben engedhetnek meg ergó zöldebb nemzet vagyunk

Mindenhol boltok és üzletek vannak kb, állandóan a "vásárolj, vásárolj" nyomatása. Nálunk legalább ha valaki valamit meg akar venni, tudatosabban teszi hisz nincs minden sarkon egy pláza..

Nyelvtudás: Amcsik nem beszélnek kb 1 idegennyelvet sem, míg a magyarok a magyaron túl (ami az egyik legnehezebb nyelv a világon) angolul kb 60%-a beszél a magyaroknak magas szinten

stb. stb. példát vehetnének rólunk

2021. dec. 16. 17:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%
Hasonlóan látom én is. De úgysem megyek oda soha az életben, elég furák. Bárki vehet fegyvert például.
2021. dec. 16. 17:30
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát, hogy te amerikait még csak a tévében láttál az biztos, de nekem gyanús, hogy magyart is... o.O
2021. dec. 16. 17:34
 3/21 anonim ***** válasza:
99%
Hát öcsém, te sem jártál még magyar iskolába... Arról nem is beszélve, hogy pl Balaton-parton konkrétan egyik felszolgáló (max a diák) se beszél angolul, de még Pesten is elvétve
2021. dec. 16. 17:36
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1148..

Te vagy ez is?

Amúgy kit érdekelnek az amerikaiak?

2021. dec. 16. 17:39
 5/21 anonim ***** válasza:
99%
A magyarok 2/3-a semmilyen nyelvet nem beszél, nemhogy magas szintű angolt. A magyar a világ 4. és európa legdagadtabb nemzete:( Az oktatás annyira színvonalas, hogy a világ 500 legjobb egyeteme közé csak a semmelweis jutott be. Ettől függetlenül én sem vagyok Amerika rajongó, sokat pocsékolnak és zabálnak, nem ismerik a mértéket. De hogy nem rólunk kéne példát venniük, az is biztos.
2021. dec. 16. 17:47
 6/21 anonim ***** válasza:
4%

Sajnos nem lehet minden nép olyan nagyszerű, mint a miénk. Nem te vagy az egyetlen, aki undorodsz az ostoba, kövér jenkiktől.

3:

Milyen Balaton? Kimosták az agyad Soros bérencei, és már tavat haluzol.

2021. dec. 16. 17:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Aktívan szeretnék tenni az elamerikanizálódás ellen és a magyar kultúrát, hagyományokat és magyar értékeket ápolni. Nem tetszik az az irány amibe a világ megy, de ha csak 1 ember rájön arra, mennyire is romlott, selejt a nyugati hatás, már megéri.
2021. dec. 16. 17:48
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk minőségi az oktatás?

Ez legfeljebb a megtanulandó anyagra vonatkozik.

Kivételes iskolák azért akadnak a középszintű oktaTÁSBAN, DE NEM SOK.

Magyarok 60%-a és magas szintű angol nyelv?

Az igaz, hogy sok középiskolás, amikor végez, beszél anolul, de ez késztetés hiányában elvész és messze van a 60%tól..

2021. dec. 16. 17:48
 9/21 anonim ***** válasza:
94%
Jaj. Már 40 éve a kommunizmusban is mindig a romlott nyugattól féltettek minket. A hanyatló nyugattól, ami azóta is hanyatlik. Szemben Magyarországgal, ahol mindenki sokkal jobban él, mint nyugaton.
2021. dec. 16. 17:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Néhány gondolat:

-a magyarok és az amerikaiak között is sok pazarló van. De az amcsik fele hónapról-hónapra él, az hogy mi kottyan meg nekik, az változó.Nálunk a rengeteg adótól kezdve az inflációig sok minden drágítja a dolgokat

-a magyar az egyik legtúlsúlyosabb és legegészségtelenebb nemzet Európában

-az USA-ban nincs rendes tömegközlekedés vidéken, így kénytelenek autóval menni. Magyarországon rengeteg családban van 2 autó is, hiába van más alternatíva helyette

-az amcsik büszkék a saját nemzeti szimbólumaikra is, nálunk még magyar zászlót is elvétve láni az utcán sétálva

- nyelvtudásban szintén rosszak vagyunk az Unióban, sokan nemhogy 2-3, de még 1 idegen nyelvet sem tudnak alapfokon. --az amcsik a világnyelvi angolt vagy spanyolt beszélik, minek tanuljanak másikat

2021. dec. 16. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!