Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire természet...

Szerintetek mennyire természetes dolog, amikor valaki férfiként nőnek érzi magát, vagy fordítva?

Figyelt kérdés

Mennyire normális ha valaki átoperáltatja magát?

Az én véleményem, hogy az ilyen ember mentálisan sérült, de kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok.

(Ne keverjük a melegekkel, biszexekkel, azért őket normális embernek tartom)

2021. dec. 15. 20:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és a "mentálisan sérült" jelzőt nem bántóan írom, nekem is vannak mentális problémáim, az sem normális.
2021. dec. 15. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Magzati korban ha a szabályozás hibás, és a baba a köldökzsinóron át túl sok női hormont kap fiú létére, vagy fordítva, akkor történhet ilyen.
2021. dec. 15. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
"valaki férfiként nőnek érzi magát, vagy fordítva" előfordul, a természetnek vannak ilyen sajátos "játékai", amit nevezhetünk a biológiai szabályozás bizonytalanságának is. Egyes gének az egyedfejlődésnek meghatározott szakaszaiban lépnek működésbe, de ennek is van egy bizonyos szórása, ráadásul a központi idegrendszernek a fejlődése eltérhet a test más részeinek a fejlődésétől.
2021. dec. 15. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Honnan a fenéből tudnám, hogy mentálisan sérült e, ha soha semmilyen formában nem érintett a téma? Lehet, hogy mentálisan sérült, lehet, hogy teljesen természetes, amit érez. Szerintem érdemes arra figyelni, hogy ők mit mondanak, miről számolnak be, jobb híján ez a legbiztosabb forrás.
2021. dec. 15. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire,és az sem ha helikopternek érzi magát...
2021. dec. 15. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Nehéz normálisnak nevezni valamit, mi az emberek elenyészű hányadát érinti. Mármint klasszikus értelemben, de nyilván nem tekinthető ettől betegnek, sérültnek stb. Az hogy ezt esetleg olyan módon éli meg, ami másokat zavar, sért, megbotránkoztat az már más kérdés. Pl. Lady Dömper-t jól felkapta a média pár hete, na ő pl. szerintem normális, de az X-factor válogatón megjelent, (azt hiszem) transprosti már nem.
2021. dec. 16. 07:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazad van!

Tehát akkor transzok között is van normális is meg elmebeteg is. Végül is igen, nem feltétlenül ez határozza meg. Ugyanígy heterók és melegek között is van normális ember és elmebeteg, mentálisan sérült ember.

2021. dec. 16. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2021. dec. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!