Emili(szlovákia) kérdése:
Lehetséges természetesen elveszteni a testben lévő pigmentet?...
Figyelt kérdés
Számomra gyönyörűek az albínó emberek és én is nagyon akarnak úgy kinézni, de a bőrfehérítő készítmények nemsegítenek a hajam pedig enyhe szőkítéstől is tönkrement.2021. szept. 23. 15:03
1/15 anonim válasza:
Biztos van előnye de azt vágod hogy a napellen véd a pigment?
2/15 anonim válasza:
Az idő simán megoldja... 50 éves korodra.
3/15 anonim válasza:
Természetes úton max a hajad veszíti el, de a bőröd sose fogja, genetikailag nincs erre lehetőség.
5/15 anonim válasza:
Meg mestersegesen se konnyu. Engedd el.
Szerintem is gyonyoruek. En inkabb ilyen emberrel szeretnek lenni.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasz
2021. szept. 24. 06:48
7/15 anonim válasza:
Ne akard ezt.
Én albínó vagyok igy születtem és nagyon nem jó , hogy a napfény az ellenségem . Nagyon magasan fényérzékeny a bőröm , szemem és mindenem .
Lehet sokak szerint ez jó mármint az , hogy nekem minden porcikám hófehér , de nem ez nagyon , de nagyon nem jó amihez sajnos a hazai társadalom is szokat hozzá tesz
8/15 anonim válasza:
Mit is tesz hozzá a társadalmunk?
9/15 anonim válasza:
#9 konkrétan az emberek 90%-a azzal kezdi, hogy " mi van rádborult a hipo " és hasonló beszólásokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!