Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen tömegközlekedős sztorid...

Milyen tömegközlekedős sztorid van, ahol fiatalként mertél leülni, és valamelyik idős embernek ez nem tetszett?

Figyelt kérdés
Vagy bármi hasonló történetet is megoszthatsz itt, ha van kedved.
2021. dec. 13. 09:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg ilyen. Sokszor volt, hogy nagyon csúnyán néztek rám, amikor nem adtam át a helyem, pedig üres volt a busz. Vajon miért az kell nekik, amelyiken ülök? Gondolom csak idegesíti, hogy huszonévesen lemerek ülni, mikor üres a busz.

2021. dec. 14. 08:24
 12/12 anonim válasza:

Busz indulásáig még 10 perc volt bőven, teljesen üres az egész. Letettem a táskám egy két személyes helyre, majd felállva megkérdeztem a buszsofőrt, hogy mikor indulunk. Hátra se nézve ezután visszaültem, ekkor viszont megijedtem, ugyanis egy öregasszony a táskámat a földre dobta, helyébe az ő szatyrát tette, és a helyemen ült, én pedig valahogy az ölébe ültem a figyelmetlenségemben, de azonnal fel is ugrottam.

Kérdeztem tőle hogy mit csinál, erre a válasz... "Én akartam ide ülni."

Csak néztem őt egy pillanatig hogy komoly-e, de az volt. Mondtam neki hogy attól még nem kellene más dolgát dobálgatni, mi van ha törékeny dolog van benne, vagy értékes, akkor mit csinál ha annak baja lesz?

Ezután válaszra se méltatott, én pedig egy nem éppen hölgyhöz méltó káromkodás kíséretében nem tudtam mit csinálni, arrébb ültem.

2021. dec. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!