Az impotenciám okozhatja azt hogy nem látom értelmét az életemnek? 28F
Figyelt kérdés
21 éves korom óta impotens vagyok, az utóbbi években elhatalmasodott rajtam az érzés hogy így aztán végképp semmi értelme az életemnek. Nincs motivációm semmihez, feleslegesnek tartom küzdeni bármiért is, hiszen nem lesz családom, nem lesznek leszármazottaim, az sem érdekel hogy egzisztenciával vagy jó külsővel villagjak a nők előtt, hiába ha úgyse tudnék mit kezdeni velük. Abba meg bele lehet unni hogy cél nélkül tengődik az ember, egy idő után mindent megunok, nem lelek már benne örömet, szóval nem tudom mit kezdjek magammal.2021. dec. 10. 20:24
11/24 anonim válasza:
Mondjuk, tán ki kéne vizsgáltatni szenvelgés helyett! Férfiatlan gyávaság ráfogni az orvosra, hogy nem kezd vele semmit, miközben nyilvánvaló, hogy kezd, van ilyen orvosi szakterület. Az impotenciának oka van, pl keringési zavar, hormonális zavar, cukorbetegség, depresszió, azt kell kezelni. Ha meg egyik se, akkor jön a szexuálpszichológus. Csak rajtad áll, hogy segítesz-e magadon vagy szenvedsz. A depressziódat is kezeltetni kéne, nem ördöngösség.
12/24 anonim válasza:
21-28 éves korban ez nem normális, ha nem testileg akkor mentálisan problémás.
13/24 anonim válasza:
Kezdj el gyurni. Mehet a kox szunet nelkul 😀 Merevedesi gond se lesz, lesz eletcel is meg a nok is jonnek
14/24 anonim válasza:
Nem fura amúgy, hogy az életnek elveszik a célja, ha nem kemény a farok? :D
Amúgy meg pl drogozz :D
15/24 anonim válasza:
Lol mert kaptam 0at 😀 A tesztoszteron megoldana minden gondjat.
16/24 A kérdező kommentje:
Amúgy ha erősen ingerlem akkor el tudok érni valamilyen szintű merevedést, de nagyon rövid ideig (pár perc) és nem is teljeset, tehát ugyanúgy vízszintes helyzetben marad, csak valamivel keményebb lesz. A makkom sem húzódik vissza, mint régen, amikor fel voltam izgulva, és nem tart órákig sem, mint amikor még normálisan működött.
Ez a maximum amit el tudok érni, közvetlenül ejakuláció előtt:
Ha kijön a cucc, akkor azonnal le is lankad teljesen, ha abbahagyom az ingerlést, akkor is azonnal elmúlik a merevedés. Ja és simán látványra sem áll fel mint régen.
2021. dec. 11. 09:23
17/24 Miss Endzsi válasza:
Ez mentális baj lesz, jó lenne egy szexuálpszihológus.
18/24 anonim válasza:
Történt valami, hogy ilyen lett? Vagy csak egyik napról a másikra?
19/24 anonim válasza:
Csináltak már hormonpanel vizsgálatokat nálad?
20/24 A kérdező kommentje:
miből gondolod?
2021. dec. 11. 13:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!