Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem értenek velem egyet?

Miért nem értenek velem egyet?

Figyelt kérdés

Kb két évvel ezelőttig sosem volt problémám megértetni magam az emberekkel, akár a közösségi felületen is.

Amióta viszont kezdődött ez az egész pandémia, mintha egy teljesen kivülálló személy lennék. A barátaimon kívül ha beszélgetek új emberekkel tuti nem egyezik semmiben a véleményünk. Nem is ezzel van a bajom, mert tolerálom, ha valaki más véleményen van, de konkrétan már hülyének érzem magam, mert másként gondolkodom. Egy szimpla kérdésnél már lehúzzák az embert, hogy te miért gondolod így stb.

2021. dec. 5. 08:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem forgattam ki. Megértem a problémát, és én ezt találtam hasznos megoldásnak, hogy háttérzajnak tekintem az ilyen típusú okoskodásokat... Nem szabad túlságosan magadra venni, személyed elleni támadásnak felfogni ezeket.
2021. dec. 5. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Szokták mondani, "ha mindenki más hülye, csak te vagy helikopter", akkor "nem biztos, hogy mindenki más a hülye"
2021. dec. 5. 10:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnos Te is túlérzékeny lettél az elmúlt időszakban. Nem vagy egyedül.Ez vigasztaljon.
2021. dec. 5. 10:39
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ez mind segítség.

(A káposztáról még annyit, tudom gáz, de tényleg nem az volt a gond, hogy édes vagy savanyú, csak az illető szerint édesből nem létezik, meg amúgy is. Tudom nevetséges ezeken pörögni)

Ezen a túlérzékenység dolog még nem is jutott eszembe, pedig úgy néz ki sajnos szembe kell vele néznem. Köszönöm!

2021. dec. 5. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!