Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez szekszuális zaklatás?

Ez szekszuális zaklatás?

Figyelt kérdés
Egy férfi,család barát,30 év körül tegnap egy otthoni buliban nagyon rámnyomult.Korábban is figyelmeztettek a család tagjaim hogy tartsam meg a távolságot tőle,úgy talán abba hagyja (fogdos és mint egy kis tini fiú flörtölget velem).Őszintén,egyszer sem volt olyan hogy én ezeket viszonoztam volna,ennek ellenére nem hagyja abba.Tegnap pedig szokásához híven folytatta ezeket a szokásait és amikor már ő rengeteget ivott,én pedig elmentem lefeküdni,hallottam,hogy pár perccel később utánam jön és a fülembe súgja hogy:"bárcsak vagy 10 évvel fiatalabb lennék,már gyűrűt vennék neked",majd pedig egy undorító puszit nyomott az arcomra.Ez nem tűnhet olyan durvának,de ma elképesztően üresnek éreztem magam és undorodtam ettől az egész helyzettől.A legrosszabb hogy a barátnője ezt folyamatosan végig kíséri,minden ilyen szituációban jelen van és ő rám haragszik,holott én nem teszek semmit,egyébként haláli jófej lenne,de ez a folytonos féltékenykedése a féreg palija miatt nagyon ráteszi a bélyegét a kapcsolatunkra.Mit tegyek? (16 éves vagyok)

2021. dec. 4. 23:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
kekszuális zaklatás
2021. dec. 5. 08:39
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Szüleid hol vannak? Nekik mondjad, ha még nem tetted.
2021. dec. 5. 08:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen egy családod van, hogy tudják hogy ilyen undorító féreg, és mégis beengedik a telekre?
2021. dec. 5. 09:04
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Trololo, és van aki elhiszi lol
2021. dec. 5. 09:18
 15/18 anonim ***** válasza:
18%

Mi ez a fogyatékos kamukérdés? Egy összetett szót sem talált el a kérdező. A központozás meg a központban maradt. "család tagjaim", "abba hagyja"

Nem elég, hogy kamukkal bombázod a rovatot, még írástudatlan is vagy.

2021. dec. 5. 09:34
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
16 éves, nem tud helyesen írni. De attól még szexuális zaklatás. Erre kéne figyelni.
2021. dec. 5. 09:36
 17/18 anonim ***** válasza:
32%
C-k vagytok?
2021. dec. 5. 10:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem unatkozok,hogy kamukat találjak ki,én csak véleményeket,segítséget szerettem volna kérni,mert sosem kerültem még ilyen helyzetbe.A család tagjaim meg igazából valamilyen okból kifolyólag nem fordítanak elég figyelmet ennek,mondván hogy úgyis ritkán találkozok ezzel a férfival.Azért köszönöm a normális válaszokat.
2021. dec. 5. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!