Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, voltatok zaklatás áldozatai akár csak az interneten is? Hogyan léptetek fel ellene?
"Szerencsére" eddig én inkább ilyen alkalmi, "akkor és most" típusú zaklatásokat szenvedtem el, hosszabb távút nem... így nekem az online zaklatás kimaradt az életemből. Inkább ez a "beszökött vhogy a lépcsőházba, amikor egy óvatlan lakó nyitva hagyta az ajtót, és többedszeri határozott "nem"-re sem akart leállni a fenekem taperolásával" meg a "nekem dobott az autóból egy aludobozos piát, mert nem fordultam meg a cuppogásra" jellegű sztorijaim vannak.
Egy olyan ismerősöm van, akit szakítás után zaklatott a pasija jó sokáig (pénzes fazon volt, a csaj egy tipikus csinibaba, azt hitte a srác, hogy azzal kvázi megvásárolta háziállatnak a csajt, hogy fizetett neki ezt-azt-amazt, befolyásolni akarta az öltözködését, baráti társaságát... ezt megy idő után a lány megelégelte)... a csaj szerencséjére jómódú, befolyásos apja van, ő mozgósított pár ismerőst, azután elhallgatott a pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!