Nem. A Dokik-ban van egy rész erről, amióta azt láttam, így nem félek.
2021. dec. 2. 05:26
12/32 anonim válasza:
Túl sok veszítenivalóm nem lenne. Csak annyit kérek az élettől, hogy ne okozzak vele másoknak fájdalmat.
2021. dec. 2. 08:51
13/32 anonim válasza:
Az utóbbi pár évben annyi közeli családtagot vesztettem el, hogy inkább attól rettegek, kivel milyen váratlan dolog történik majd.
A sajátomtól kevésbé félek.
2021. dec. 2. 09:36
14/32 anonim válasza:
Nem a halaltol, hanem attol, ha esetleg a materialista verzio volna igaz. A semmitol, es hogy nem is tudnank rola, hogy nem vagyunk, na attol igen.
Viszont sajat boromon annyira erosen tapasztaltam mar, hogy a tudat nemcsak az agyunk, hogy az anyagnal tobb van, hogy a letezes egy LSD trip, szoval nem kene felnem.
En szivesen lennek mondjuk vegtelen idokig is egy zold reten csak ugy, de a lenyeg, hogy mas erzekszervekkel korulirhato modon mindig lesz valami.
Es igen, akkor is felek a gondolattol.
2021. dec. 2. 11:50
15/32 anonim válasza:
Nem a halaltol felek,hanem a hozza vezeto uttol.Nem mindegy,hogy almodban,agyban parnak kozt er a halal,vagy pl halalra kinoznak.Nem mindegy,hogy egyszer csak a szivedhez kapsz es veged, vagy pedig honapokig ragja a rak a testedet.
2021. dec. 2. 18:10
16/32 anonim válasza:
Nem.
2021. dec. 3. 09:48
17/32 anonim válasza:
Kb. az egész napot átaludtam. Amíg aludtam, nem éreztem és nem érzékeltem semmit, sem jót, sem rosszat. Nem emlékszem arra, hogy álmodtam volna bármit ez időn belül bármikor. Amikor felébredtem, azt éreztem, hogy szinte semmi erőm nincs, a légzés is megterhelő, kicsit de mindenhol és folyamatosan fájnak az izmaim és fázok. Ha nincs semmi a halál után, akkor is csak jobb lehet az életnél. Minden egyes ébredésemnél csak vissza szerettem volna térni az előző órákban eltöltött állapotba és csak a fizikai szükségleteim kielégítéséig maradtam ébren, majd mentem vissza aludni. Sosem aludtam még el ilyen könnyen és gyorsan, talán csak gyerekkoromban, mégis nagyon hosszúnak éreztem ezeket a perceket, ameddig sikerült elaludnom. Ha választani kéne, hogy bármit megkaphatok, de tovább kell élnem, vagy mindent elvesztek és meghalok, akkor nem vagyok benne biztos, hogy az előbbit választanám.
2021. dec. 4. 20:39
18/32 anonim válasza:
Egyszer majd kipróbálom.
2021. dec. 5. 05:58
19/32 anonim válasza:
Én nagyon félek tőle, kiskorom óta mióta úgy felfogtam mi is az a halál, elmúlás. Szeretem a családom, nem szeretném itt hagyni mert főleg attól félek, hogy mi lesz utána. Talán olyan családba születnék ahol vernek stb.. Mintha örökre itt szeretnék maradni
2021. dec. 5. 07:50
20/32 anonim válasza:
Ha valaki nem fel a halaltol akkor annak eleg rossz dolga van itt.
En nem akarom itthagyni a páromat, csaladomat stb. Hívő vagyok, de abban mar nem biztos, hogy hova kerülnek utana, hogy tavozom innen. Pedig rossz embernek nem tartom magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!