Mennyire félsz a haláltól? Hogy lehet leküzdeni a félelmet?
Figyelt kérdés
Minél idősebb vagyok,annál inkább félek .2018. márc. 22. 08:24
1/6 anonim 

válasza:

Nem fėlek. Nem mėrgezem a napjaim fölöslegesen. Egyszer úgyis eljön, kár ezen filózni.
2/6 anonim 

válasza:

Nem félek.
Nem hiszem, hogy ez legyőzés kérdése. Én mindig abba gondolok bele veszélyes helyzetben: "Lehet, hogy meg fogok halni... és akkor mi van?"
Rengetegen halnak meg naponta, nem dőlt még össze a világ, ez az élet természetes része.
3/6 Kései Sirató 

válasza:

Nem félek, mert a halál olyan öntudatlan állapot, mint az alvás, aludni meg szeretek.
Érdemesebb inkább az életre koncentrálni.
4/6 anonim 

válasza:

Néha amikor látom, hogy fiatalok halnak meg rákban vagy bármibennéha azt érzem miért ők, akik elértek valamit? Miért nem én? Könnyű lenne itt hagyna mindent csak 19 évesen, de már huszonévesen máshogy nézne ki. Egyszerűen érzem, hogy énbsem fogom megélni a 30at,de nem úgy fogom fel a dolgokat, hogy holnap meghalok. Egyszer valamikor biztos, nincs kizárva.
5/6 anonim 

válasza:

Nem félek tőle. A Doki és a Dokik sorozat megtanított rá, hogy nem kell félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!