Félsz a haláltól?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 20:46
2/15 anonim válasza:
Igen, de nem betegesen. Igazából a teljes elmúlástól félek, hogy akkor egyszer csak elmúlik minden, kész vége. Nem maradnak érzések, emlékek, csak a semmi, az üresség. Örökre...
3/15 anonim válasza:
Ezen már túl vagyok, inkább iszok... :-D Vagy prücskölök, ha összejön...
4/15 anonim válasza:
Inkább a halál fél tőlem XD Nem szeretne velem találkozni, teljesen kiakasztanám
5/15 anonim válasza:
A haláltól nem félek. Attól félek, hogy nem tudok majd olyan életet élni, amire büszke lennék.
17/L
8/15 anonim válasza:
Igen. Attól félek, mi lesz utána. Félek, hogy senkinek nem fogok hiányozni. Hogy akik utálnak, azok legalább most az egyszer nem hogy sajnálnának, hanem még örülnének is, hogy megdöglöttem..
18l
10/15 anonim válasza:
Magától attól hogy megszűnök létezni nem félek, az hangulatfüggő hogy sajnálnám vagy nem érdekelne a dolog, viszont van néhány halálforma amitől félek. Pl hogy meggyilkolnak úgy hogy tudom mi történik velem, vagy hogy hosszú fájdalmas halált halok valami betegség miatt, vagy baleset miatt, stb stb. Igazából csak attól nem félek hogy elalszom és nem kelek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!