33 éves férfiaknak honnan az ostenbol lett ekkora arcuk? Pláne mama hotelben el, anyucival, apucival, mama al.
Figyelt kérdés
Tegyük fel, Tesco an, lidliben dolgozik, otthon lakik, anyuci, mama meg főz neki, mosnak rá semmi gondja nincs... Mi az istenért van akkor arcuk, hogy aki el ért sikereket sportban (családban van vb. Bajnok is) le nézik a másikat??pl engem is... Tele vagyok én is kupakkal ermekkel. Az egész családunk ilyen. Miért nézik le az embert?2021. nov. 24. 09:28
31/35 anonim válasza:
Most trollkodjuk szét azt is? :D
32/35 anonim válasza:
Azért az is sokat elárul, hogy neki csak az az egy válasz tetszett (7-es), aki egyetértett vele :D
34/35 anonim válasza:
Látom a hozzászólásom nem lett díjazva mert 45%-kos lett xD. 19-es voltam
35/35 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, én felfelé pontozok mindenkit. :D mondjuk jól alszom akkor is, ha 0%-osak a válaszaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!