33 éves férfiaknak honnan az ostenbol lett ekkora arcuk? Pláne mama hotelben el, anyucival, apucival, mama al.

te is bizonyítod nyugi, hogy nem agysebész vagy :D
de még azt is, hogy a nyelvet sem beszéled helyesen, vagy inkább igénytelenül beszéled
én is tudni beszélni hülyén érteni mondanivalót más de megis mijen gaz mar eztet mutogatn mássokknak

Nem értem. Problémád van nyakon felül, hogy agysebészre van szükséged?
Azt hittem emberi viselkedésről szól a kérdés.

Ha ennyire nem tetszik akkor minek írtatok ide?
Az a baj, hogy látom próbálok okoskodni nem megy 😂😂😂😂
Most on gól volt mindegyikotoknek
Éljetek ki magatokat mert ahogy látom máshol kuss a nevetek... Anyuci apuci el tart tiket... Hu Baszus magatokra vettetek talán? Azért nem kotettetek ebbe bele csak a helyes írásba és a fogalmazás a? Hmmm 😂😂😂
Öngól gyerekek... Na most okoskodj átok tovább egyelek meg titeket

"Az a baj, hogy látom próbálok okoskodni nem megy 😂😂😂😂
Most on gól volt mindegyikotoknek"
igen aki még a nyelvet sem tudja helyesen beszélni: "próbálok okoskodni nem megy"
köszönjük Emese, szép öngól :D
csak nem boxoló vagy sok éves tapasztalattal? úgy hallottam azért az ő agyuk kap rendesen :D
amúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy a kérdező magáról írta ki a kérdést, VAGY csak egy troll aki próbálja itt hergelni a népet?
bár lehet az ostobasága valós is, de nekem rájátszásnak tűnik

én most is munkaidőben vagyok :D
te is dolgozol?

#19:
én már ráuntam, az a baj az ilyenek NAGYON max 10 percig "szórakoztatóak"
utána átmennek szánalmasan unalmas idióta időpazarlásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!