Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha 16-17 éves tini és a 33...

Ha 16-17 éves tini és a 33 éves egynemű ember barátkoznának (sima barátság, nem szerelem), akkor a tinit gondolnátok a korához képest érettnek vagy a felnőttre mondanátok, hogy baj van vele, hogy tinikkel haverkodik?

Figyelt kérdés

2020. okt. 21. 23:10
A kérdező szavazást indított:
A felnőttet gondolnám furának
A tinit gondolnám a korához képest érettnek
44 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Semmit sem gondolnák, a barátság nem korhatáros.
2020. okt. 21. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
A barátság nem korfüggő. Akárhány barátod lehet, nem kell minddel egy szellemi szinten lenni. Nyilván másról beszélgetek a szakmunkás barátommal, mint azzal, aki egyetemen tanít, de valszeg ők is máshogy beszélnek velem, mint a másik szakmunkás / másik egyetemi tanár barátjukkal.
2020. okt. 21. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen barátkozok nálam jóval fiatalabbakkal elsősorban a kollégák vagy a sporttársak között. Lazábbak és energikusabbak mint az öregek, és köztük én is egy kicsit megfiatalodok. De nyilván itt már adott az ismeretség. Ismeretleneket viszont soha nem keresek meg kimondottan barátkozás céljából, szerintem az úgy elég hülyén nézne ki, meg hát félreérthető is.
2020. okt. 22. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális ember megérti, hogy a barátság elég nagy különbségeket is képes áthidalni, és felfogja, hogy egy értelmileg és érzelmileg fejlett ember el tudja fogadni, ha a másik valamiben különbözik tőle.
2020. okt. 22. 01:19
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Én nem vagyok már tini, de hátha értékeled a válaszom :)

21 vagyok és egy 38 évessel barátkozom, bár már nagyon régről ismerem (szóval lehet tini végülis).

Kérdésedre a válasz: az idősebbik nyílt beállítottságú, megértő lehet, mert nála fiatalabbat is megért, Te meg érettebb vagy, mert valszeg olyan témához is hozzá tudsz szólni, ami egy 30-ast érdekel.

2020. nov. 27. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!