Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 33 éves férfiaknak honnan az...

33 éves férfiaknak honnan az ostenbol lett ekkora arcuk? Pláne mama hotelben el, anyucival, apucival, mama al.

Figyelt kérdés
Tegyük fel, Tesco an, lidliben dolgozik, otthon lakik, anyuci, mama meg főz neki, mosnak rá semmi gondja nincs... Mi az istenért van akkor arcuk, hogy aki el ért sikereket sportban (családban van vb. Bajnok is) le nézik a másikat??pl engem is... Tele vagyok én is kupakkal ermekkel. Az egész családunk ilyen. Miért nézik le az embert?
2021. nov. 24. 09:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%
Attól hogy van pár "kupakod" még lehetsz egy szar alak.
2021. nov. 24. 12:26
 22/35 anonim ***** válasza:
88%
Új szidàs az àtok okoskodjon veled.
2021. nov. 24. 12:27
 23/35 anonim ***** válasza:
81%
Én jót röhögtem a válaszán, szóval még tényleg ne jelentsétek, hátha tud még valami okosságot ideböfögni. A kávé mellé pont jó volt olvasni. :D
2021. nov. 24. 12:48
 24/35 anonim ***** válasza:
81%
Jaj én is nagyon nevetek, a kérdezőn is, meg a válaszokon is, csak a kérdezőt kinevetem, titeket meg viccesnek és jófejnek talállak :D ne jelentsétek ténylegy mert én még szeretnék ilyen "az átok okoskodjon veletek" és hasonlókat olvasni :D feldobtátok a napomat eskü
2021. nov. 24. 13:21
 25/35 anonim ***** válasza:
70%

Honna az ostenből?

Mama al xd

Wtf, imádom

2021. nov. 24. 13:22
 26/35 anonim ***** válasza:
83%
Tele vagyok kupakkal jaj :DDD besz@rok ez nagyon jó
2021. nov. 24. 13:22
 27/35 anonim ***** válasza:
84%

az a gond nem elég kreatív és okos itt a legtöbb troll

én azokat a trollokat szeretem akikben van valódi érték ilyen téren és nem az olyat aki 2 mondat után (vagy más az első előtt) ki is fogyott a jó hozzászólásokból

2021. nov. 24. 13:23
 28/35 anonim ***** válasza:
62%

Ez azért van, mert ő nem troll. Egyszerű, buta ember. Egy troll okosabb.

2021. nov. 24. 13:39
 29/35 anonim ***** válasza:
68%
Tehát te arra vagy büszke, hogy a sportban elértél pár kupát, de azokat a dolgozó embereket akik eladóként, árufeltöltőként dolgoznak reggeltől estig, azok már egy semmirekellők hozzád képest ugye? Mond csak, neked mi is a munkád pontosan? Elárulom neked, több hozzád hasonló sportoló szokta általában lenézni a társadalom többi tagját pusztán azért, mert a mozgásban ti vagyok a "zsenik" a többiek meg egy senkik, igaz? Megnézném, hogy az észbeli teljesítményed mekkora is valójában, bár a hozzászólásaid alapján nem lehet még számokkal sem leírni.
2021. nov. 24. 14:22
 30/35 anonim ***** válasza:
65%
A kérdező nem troll, csak egy ostoba ember. A válaszadók a trollok, akiknek valóban lehet röhögni, mert marha jókat szólnak hozzá. :D
2021. nov. 24. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!