Fiúk, bejön ez az öltözködés, stílus egy lányon?
2021. nov. 22. 18:11
11/23 anonim válasza:
Mikor New Yorkban voltunk, ahol a csöveseknek kicsit jobban megy, mint itt, és a cuccaik valamivel jobbak, na ők néztek így ki. De azt nem értem, hogy egy ember, akinek van pénze normális ruhákra, miért akarna így öltözni. Vannak ezek a szakadt stílusok, tudom, de azért ennél összeszedettebben szoktak kinézni azok is. Egyébként hogy így bejönne e egy csaj, hát, ha tudnám, hogy nagyon szegény és azért öltözik így, akkor igen, de amúgy csak igénytelenségnek hatna.
12/23 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
A nőies, sportosan elegáns nők jönnek be.
Lehet, hogy formás, szép lány vagy, de ebben a szakadt krumplizsákban ez nem derül ki rólad. Amellett egy igényesebb srác nem ilyen stílusú barátnőd keres.
14/23 anonim válasza:
Az utolsó még valamennyire igényesnek, de max egy 12-14 éves kamaszlányon tudnám elképzelni. Hogy egy nő ilyen holmiban megtetszen, az kizárt.
15/23 anonim válasza:
Az öltözködést leszarom, de formája semmi a csajnak.
17/23 anonim válasza:
Hát ha ez nem ugyanaz, akkor egyiknek sincs...
18/23 anonim válasza:
Marhára nem nőies, inkább olyan csövesbugris stílusa van. Engem taszít.
19/23 anonim válasza:
"saját stílusa van"
Ja mint a másik egymillió ugyanígy kinéző divatcsövesnek.
20/23 anonim válasza:
Amúgy tök igénytelen, alapból hülyén mutat ha valaki nem a saját méretére szabott ruhát vesz fel, mindez párosítva a szakadtsággal nagyjából úgy néz ki mint ak csövesek, vagy akik annyira csórók, hogy a turkálóba is csak pénteken mennek amikor már minden vállalható ruhadarab elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!