Fiúk! Mit szerettek egy lányon látni? Ruházat
Szóval inkább a sportosabb lányok jönnek be nektek vagy inkább az elegánsabbak? Azonbelül is szoknya vagy inkább nadrág? Mindent ruhadarabrólírhattok mert nagyon kíváncsi vagyok. Az a helyzet nem nagyon tudom hogyan öltözködjek....
Mindkettő stílust szeretem csak...nektek mi jön be jobban? Mit szeretnétek egy lányon látni?
16/L
"Mit szeretnétek egy lányon látni?"
Elsősorban magamat.
:)
Inkább a lezser, sportosabb stílus kedvelője vagyok a lányokon, de mindkét típusnak megvan a maga gyönyöre.
Imádom például ha csak lazán, farmerban, uniszex zenekaros pólóban és kigombolt kockás ingben flangál egy lány, de ugyanakkor az elegáns, nyári egyberuhákból is bőven vannak olyan darabok, amik felkeltik a figyelmemet.
Mindenképp az elegáns jön be, nadrágot látok eleget a pasikon legyen rajtuk továbbra is..
De harisnya az mindég legyen csak épp kombinálva különböző ruhákkal.
F
Találd meg a saját izlésedet... Ne bizonyos rétegeknek s átlagnak akarj megfelelni, hanem első sorban magadnak.
Mert az hatással van a kisugárzásodra, életérzésedre is.
Mai napig sokan fordulnak meg utánam akárhova is megyek. Egyedi, elegáns, de mégis modern szolid vagyok.
Sok dícséretet, bókot kapok.
Mndezek mellett Önmagam lehetek és ez jó érzéssel tölt el.
27/N
8.
Lehet sőt én vagyok a hülye,de nem fiúkhoz szólt a kérdés!?
Ne adj felkorbácsoló téves tippeket a kérdezőnek ha a fiúknak akar tetszeni és nem egy flegma öntelt nő akar lenni ami a mostani kislánok többségét jellemzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!