Fiúk, bejön ez az öltözködés, stílus egy lányon?
2021. nov. 22. 18:11
1/23 anonim válasza:
Nekem Szakadtka törp jutott eszembe a Hupikék törpikékből. Már csak egy kosár szemét meg legyek hiányoznak mellőle.
2/23 anonim válasza:
Nekem nem...de attól még lehet te tetszenél.
4/23 anonim válasza:
Nem annyira, középső nem rossz, sőt többi sem. De nem ez jön be feltétlen. Ha választhatnék stílust lánynak, nem ez lenne.
De egy hogy egy előny is legyen:D Legalább nincs kint a csecs meg a pocak.
5/23 anonim válasza:
Nem. Igénytelen és egy csepp nőiesség sincs benne.
7/23 anonim válasza:
Első és utolsó kicsit szimpi, a második nem.
De ez is inkább olyan téren szimpi, hogy legalább nem tömeggyártmány, saját stílusa van és nem érdekel mit gondolnak mások, meg nem abból áll az egész napja, hogy magát mutogassa.
8/23 anonim válasza:
Hát... 21 vagyok, ismerem ezt a stílust, de szerintem se szép. Minden nőiességet eltakar.
9/23 anonim válasza:
7, de tömeg
Ez a trend 1-2 éve kb xd
10/23 anonim válasza:
#7 De ez is inkább olyan téren szimpi, hogy legalább nem tömeggyártmány
Hogy ne lenne az? XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!