Nők, miért vagytok ennyire ráállva a pasi magasságára?
5,6: Hát szerintem borzasztó megalázó lenne, ha a nő valamiféle biztonsági örként tekintene rám. Ha csak a gondolat szintjén felmerülne ilyen, úgy dobnám ki a csajt, hogy lába nem érné a földet azt garantálom.
És egyáltalán eleve működésképtelen lenne az a párkapcsolat, ahol egyiknek olyan sulyos önbizalomhiánya , kisebbségi érzése van, hogy a párjától várna védelmet. Egy párkapcsolat csak akkor működöképes, ha mindenki képes önnáloan a saját lábán is megállni.
Az nem önbizalomhiány, hogy egy átlagos nő fizikailag gyengébb, mint egy átlagos férfi. Persze egyetértek, hisz attól, hogy valaki fizikailag nagyobb, nem jelenti azt, hogy akár mentálisan, akár testileg képes megvédeni bárkit is.
Viszont ez tudatalatti. Ahogy pl akkor is a szimmetrikus arcot találjuk vonzóbbnak, ha nem akarunk gyerekeket.
"23/32 A kérdező kommentje:
Hát akkor ott is van baj."
Ha nem bánod,hogy férfiként beleszólok...Gondolom az előtted szólónak írtad.Én is alacsony vagyok,de miért lenne az baj,ha egy nő önállóan is biztonságban érzi magát? Ez pont azt jelenti,hogy kiegyensúlyozott,nem feltétlen függ a férfitól,mégis képes tisztelni.Egyébként meg egy magas,látszatra domináns férfi sem biztos,hogy meg tudja védeni a nőjét,ha olyan komoly helyzet adódna.És akkor még a nőverőket is meg kell említeni,mert azoktól maga a női partner sincs biztonságban.
"egyenrangú partnernek érzem magamat, nem védelmezésre szoruló kislánykának, aki felnéz a nagy, erős férfira."
Jó neked. Örülj neki. Talán ha elérném a 158 centi és nem 48 kiló lennék én is ezt mondanám.
"Hát szerintem borzasztó megalázó lenne, ha a nő valamiféle biztonsági örként tekintene rám. Ha csak a gondolat szintjén felmerülne ilyen, úgy dobnám ki a csajt, hogy lába nem érné a földet azt garantálom."
Hát azt el is hiszem, hogy megalázó, hogy ott hagynád a pácban a nőt, micsoda dalia vagy.
Nem mondta senki, hogy biztonsági őrnek kell lennie, de nem értem miért olyan szégyenkezni való az, hogy valaki nő létére nem ovis küllemű férfiakra bukik. Attól a nő is kiállhat érte, de eleve nagyobb veszélynek van kitéve.
Élnél te úgy, hogy a legtöbb ember szemében kis falatka vagy.
De biztos vannak olyan 170+ nők akiknek a zsánere a 165 centis férfiak.
De keress egy debella Ursula nővért, ő biztos nem fog rád biztonságiőrként tekinteni.
De amúgy mindenki azt csinál amit akar. A kérdező feltett egy kérdést és kapott válaszokat. Az, hogy ez valakinek nem tetszik az így járt. Eméssze meg! Ez van!
Normális férfinak ezek a dolgok amúgy sem nyűgök, hanem még pont büszkeséggel is tölti el, hogy felnéznek rá.
Tudod, mi rohadt unalmas már, kérdező?
Az, hogy a magatokfajta egyenesen kijelenti, hogy mondjuk egy 150-155 centis nőnek egyenesen KÖTELESSÉGE, hogy bejöjjetek neki, hát mi az, hogy magasabb emberrel mer ismerkedni, járni és nem veletek?
Hát az, hogy qrvára nem kutyakötelessége vonzódni ilyen szánalmas, követelőző, élőben mindenkivel pincsikutyaként viselkedő, de a neten keménykedő lúzerekhez, akik egy maguknál kisebb nőbe mernek csak belerúgni meg rajtuk akarják kiélni, hogy amúgy elnyomott szarok mindig, mindenhol.
A magas férfiakat miért is nem meritek ekkora pofával számon kérni, hogy mégis mit keresnek ők törpe nők mellett, hogy képzelik, hogy nem magasabbat választottak, elvégre a kicsinek semmi keresnivalója mellettük, az az alacsony pasiknak JÁR?
Tudod, a párválasztás két ember akarata. Ti mégis csak az alacsony nőknek mertek beugatni (bár azt is csak neten), a magas párjuknak már véletlenül se.
Természetesen tisztelet a kivételnek, mivel szerencsére jó pár 170 alatti FÉRFIT ismerek boldog kapcsolatban, házasságban. Igaz, ők soha nem viselkedtek ilyen okádék módon.
Az okokat már leírták.
Amikor látom a sok magas srácot, lányt, mindig tudom, hogy igazából esélyem sincs senkinél.
Sajnos csak 175 centisre nőttem.
21F
" egy maguknál kisebb nőbe mernek csak belerúgni meg rajtuk akarják kiélni, hogy amúgy elnyomott szarok mindig, mindenhol."
És itt a válasz kérdező a kérdésedre.
A kis Napóleon-komplexusos gonosz törpék zaklatásainak elkerülése végett kellenek a magasabb, erősebb férfiak.
Akiknek nem a magasságuk a legnagyobb problémájuk hanem az, hogy frusztráltak odabenn.
Ők a Senor Daliák itt neten, az életben meg az "inkábbnempofázoksemmitjobbanjárokmertvéletlenkapokegyjobbegyenestésleesikafarkam" emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!