Nők, miért vagytok ennyire ráállva a pasi magasságára?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat is ezt mutatja, sok barátom is ezt tapasztalja, és interneten is ezt látom.2021. nov. 21. 16:58
21/42 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
2021. nov. 21. 18:40
22/42 anonim válasza:
Én például nem vagyok ráállva, sőt. Egy alacsonyabb pasi mellett egyenrangú partnernek érzem magamat, nem védelmezésre szoruló kislánykának, aki felnéz a nagy, erős férfira.
23/42 A kérdező kommentje:
Hát akkor ott is van baj.
2021. nov. 21. 18:46
24/42 anonim válasza:
Nem mindegyik nőnek fontos a magasság. Keress olyat, akinek nem számít.
25/42 anonim válasza:
A kérdező beszél arról, hogy ne általánosítsunk és megsértődik a "női támadáson" miközben kiír egy általánosító, támadó kérdést. Remek.
26/42 A kérdező kommentje:
Lol
Azért nem feltétlen így volt, de ügyesen ferdítesz.
2021. nov. 21. 19:22
28/42 A kérdező kommentje:
Oké, gyere holnap is. Érdemben sokat hozzáraktál a kérdéshez.
2021. nov. 21. 19:30
29/42 anonim válasza:
180 centi magas nő vagyok. Szerintem ha valakinek nem külön fétise, hogy a nője a hóna alá tudja csapni, az kellemetlenül érezné magát mellettem mondjuk 165 centivel. Pár centi különbségből sosem csináltam problémát, a barátom pont egymagas velem, ami a részéről teljesen átlagos magasság.
30/42 anonim válasza:
Ilyen kérdést csak egy alacsony pasi tehet fel, aki emiatt önbizalomhiányos és a nőket hibáztatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!