Nők, miért vagytok ennyire ráállva a pasi magasságára?
Pontosan azért amiért a fiúk a náluk alacsonyabb lányokat részesítik előnyben.
Sokszor megkaptam már azt, hogy milyen szép vagyok meg minden, de hú bárcsak alacsonyabb lennék...
Én szimplán azért szeretnék egy közel egymagas vagy magasabb párt mert akik eddig alacsonyabbak voltak nálam mindnek kissebbségi komplexusuk lett. Nem szeretnék általánosítani, ez csak saját tapasztalat.
Azért az pofán tud csapni, amikor egy srác már a köszönés után azzal kezd, hogy azt hitte azért alacsonyabb vagyok...
Ha nem szeretnék általánosítani akkor ne is általánosíts. Nekem személy szerint nem szempont a magasság. Lehet magasabb, alacsonyabb, egy magas velem, tökmindegy.
Egyébként az is pofán tud csapni mikor megtudja a csaj a magasságod és utána már lényegtelen a dolog. Nem csak megjegyzést tesz, befejez.
14-es vagyok.
Akkor javítom magam: nem általánosítok, de mivel NEKEM kizárólag ilyen tapasztalataim voltak nálam alacsonyabb férfiakkal, ezért elegem lett és nem fogom magam ennek többet kitenni.
Ismerkedésnél is rögtön azzal kezdek, hogy hány centi vagyok, hogy még időben húzzon el a fenébe ha ez neki nem tetszik és ezt javarészt meg is teszik amennyiben alacsonyabbak nálam.
A felháborító számomra az, hogy elsőre azt mondja oké, őt nem zavarja aztán amikor élőben találkozunk akkor kapom a fent említett szép mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!