Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket érdekel, hogy mi lett...

Titeket érdekel, hogy mi lett egy kérdezővel hetekkel, hónapokkal a kérdése kiírása után? Mármint olyanokkal, akik a saját életükkel kapcsolatos kérdést írtak ki.

Figyelt kérdés

Például volt egyszer régen egy leszbikus nő, akinek a párja azt akarta, hogy a kérdező szüljön gyereket nekik. A kérdező viszont nem szeretett volna se terhes lenni, se gyereket szülni. Csak a kérdést tette fel és néhány kommentet, de nem derült ki, hogy végül bevállalta-e a terhességet.

Vagy pár hónapja az a férfi, aki a frissen felszerelt kamera felvételéből tudta meg, hogy a felesége az újonnan épített házukban csalja meg a kb fél éves gyerekük mellett.

2021. nov. 19. 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12%

#4:

Ezzel csak az a probléma, hogy ez az oldal nem lelkisegélyszolgálat, soha nem is volt az. Mégis ide jön a sok ágrólszakadt kiteregetni a magánéletét. Én az ilyeneket banolnám.

2021. nov. 19. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
5. Ha nincs visszacsatolás az adott probléma megoldásáról, akkor szerintem is kamu.
2021. nov. 19. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a kamerás lebukásra gondoltam. Sok év után, mikor sokan belekényelmesednek egy házasságba, inkább érthető.

Nade amikor frissen épült a közös házuk és forrnia kellene a szerelemnek, erre megtörténik és pont ott.

2021. nov. 19. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#11, sokan szeretnek segíteni ilyen embereknek is és kifejezetten van olyan kategória, ahol a témáját tekintve lehet ilyet írni.

Pl magány, vagy családi kapcsolatok.

Ezek mindegyike akár komoly konfliktust, lelki terhet jelentő eseményhez köthető kérdés is lehet.

Ha téged nem érdekel görgess tovabb, de ez az érzéketlen megnyilvánulás csak feleslegesen bántja azokat, akik némi támogatást remélnek.

És jól láthatóan nem lesznek törölve ezek a kérdések, szóval az oldal tulajdonosa pont nem így gondolja, ahogyan te, hogy nem lelki segélyszolgálat.

2021. nov. 19. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, vessetek meg, de engem pl. érdekelne több év után is, hogy a húsos kérdezővel mi lett. Elvette-e a bátyja azt a csajt, boldogan élnek-e, és ettől a kérdezőt megbszta-e az ideg :D
2021. nov. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!