Titeket érdekel, hogy mi lett egy kérdezővel hetekkel, hónapokkal a kérdése kiírása után? Mármint olyanokkal, akik a saját életükkel kapcsolatos kérdést írtak ki.
Például volt egyszer régen egy leszbikus nő, akinek a párja azt akarta, hogy a kérdező szüljön gyereket nekik. A kérdező viszont nem szeretett volna se terhes lenni, se gyereket szülni. Csak a kérdést tette fel és néhány kommentet, de nem derült ki, hogy végül bevállalta-e a terhességet.
Vagy pár hónapja az a férfi, aki a frissen felszerelt kamera felvételéből tudta meg, hogy a felesége az újonnan épített házukban csalja meg a kb fél éves gyerekük mellett.
Nem fordult meg a fejemben, nincs erre időm, túl jó , pörgős életem van ahhoz, hogy másokkal foglalkozzon a báttya
23F
4x testépítő bajnok
#3:
A ti fejetekben kamu csak minden, ez valami bekattanás nálatok.
Szokott érdekelni a folytatás, igen.
Voltak kifejezetten kétségbeejtő esetek is itt és jó lenne tudni, hogy happy end a aztori vége és van remény arra, hogy idővel mindenki megtalálja a boldogságosságot.
ma 11:29-es: azt én is olvastam. A válástól is dereng valami, de már nem emlékszem a végére, hogy mi lett.
ma 11:50-es: a kamerás lebukásosra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!