Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Iron Channel a 18 éves srác,...

Iron Channel a 18 éves srác, tényleg levetkőztetett egy 11 éves kislányt egy privát chatszobában vagy nem ő volt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 17:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

21

A grafikusos ügynél volt egy weboldal, utána annak a mentése, ahol valós képernyőfotók és beszélgetések voltak ahol bturbonak a hangja is benne volt.

De ez már lejárt sztori.

Az új történetben is van bizonyíték az utalásról, de ezek annyira parányi dolgok hogy nem érdemes vele rendőrségre menni, ezt tudja a sértett is, csak mások szemét szeretné felnyitni.

Amúgy senkinek nem érdeke lejáratni ilyen jelentéktelen videósokat, csak a gyerekeknek szeretne üzenni, hogy ne erre bxák el a zsebpénzüket.

2021. nov. 21. 21:08
 22/23 anonim ***** válasza:
75%
Az előszeretettel qrvázó hozzászóló gondolom maga az ügy vádlottja. Az ostoba stílusából, a hozzászólásai tartalmából és az eseményhez való hozzáállásából is ez látszik. Ez egy kispöcsű szánalmas gyerek, akiben az itt olvashatóak alapján egyértelmű, hogy valamiféle komplexus van egy múltbeli sérelme miatt, és (az anyagi haszonszerzésen kívül) ez motiválja az undorító cselekedeteire, melyeknek súlyával nincs tisztában, mivel nyilvánvalóan valamiféle mentális retardációban szenved.
2021. nov. 22. 23:09
 23/23 anonim ***** válasza:
8%

#23 Nem Iron vagyok, bár együtt érzek vele mi tagadás. Amit meg a fiatal lányokról írtam azt továbbra is fenntartom, mivel a valóságot írtam le csupán. Nagyon rossz írányba megy a társadalom, ha a többséget nem zavarja, hogy a lányainkból qrvát nevelnek a média által és a médiába az iskola is beletartozik, mivel ott is tömegtájékoztatás zajlik. Nem azt mondom, hogy ha valóban igaz amivel vádolják, hogy az helyes amit tett. Szerintem is ki kell vizsgálni az ügyet alaposan és ha ezzel jogilag vétett akkor feleljen érte, de ettől még a mai világban sokkal durvább dolgok is történnek amik felett meg szemet hunyunk mert úgy kényelmes nekünk..

Sok fiaal már 12-13 évesen elkezd prosti-szerű életet élni és drogozik, iszik, stb.. A korábbi kirohanásommal csak arra próbáltam rávílágítani, hogy a fiatalok megrontása az nagyon nem az Iron Channelnél kezdődik...

2021. nov. 23. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!