Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Iron Channel a 18 éves srác,...

Iron Channel a 18 éves srác, tényleg levetkőztetett egy 11 éves kislányt egy privát chatszobában vagy nem ő volt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 17:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%
Köszönjük önkénes rendőr, lehet küldeni, nem fognak semmit találni, viszont neked rágalmazásért fel lövik a pizsit!
2021. nov. 20. 18:49
 12/23 anonim válasza:
97%

"Sajna sok a képmutató köcsög.. Őszintén ki az aki nem örülne titkon nem szeretné ha tini lányok vetkőznének neki, vagy ha egyáltalán szóba állnának vele. Ez inkább társadalmi probléma szerintem. Látom, sok Youtuber is beállt az ügy mögé, amivel főleg csak a nézettségüket akarják növelni."

Bakker, egy 11 éves gyerekről beszélünk ember!

Csak egy pedofil féreg örülne az ilyennek.

2021. nov. 21. 04:48
 13/23 anonim ***** válasza:
5%

14 éves nem 11, és egy qrva. ha még szűz akkor nem csinál ilyet.

iron channel Bármelyik 18 éves lányt megkapja akkor, pont egy ilyen gebe kéne neki?

Szivárogtató fickó volt szerintem, aki a volt moderátora és feltörte a fiókját!

Érdekes, hogy mondja iratkozz fel rám... de a rendőrség majd kideríti

2021. nov. 21. 13:10
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Igen igaz, már a rendőrségen van börtönben valszeg!
2021. nov. 21. 14:27
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

15

Otthon van, még csak házkutatás/kihallgatás történt meg.

Ilyesmiért nem visznek "azonnal börtönbe", nincs előzetes stb, a börtönbe meg csak akkor kerülhet ha már elítélték.

2021. nov. 21. 14:37
 16/23 anonim válasza:
63%
Megnéztem egy pár hír oldalt, Taraczközi Áron (Iron Channel) egyelőre bizonyíték hiányában van arról, hogy nem ő tette! Van 1-2 pillanat amikor kikapcsol a torzító, de a rendőrség szerint csak hasonlít a hangjára! Ha ő tette nyílván tagadni fogja csak nem tudja hogyha feladja magát és lecsukják akkor enyhébb büntetést kapna! A számítástehnicai eszközeit lefoglalták! Aki felvette a videót a vetkőztetésről abban a videóban hallatszik hogy az elkövető ismételgeti a barátaival hogy screenshot, Ctrl+V stb... De mivel lefoglalták az eszközeit ezért nyílvánvaló hogy megtalálhatják a képeket! Sima Iron volt elvivleg a Discord felhasználó név amivel elkövették a bűncselekményt! (12 éves vagyok mehetnék ügyvédnek :) ) A videóban Áron azt állítja hogy az Iron nevű felhasználó nem ő volt! Bizonyíték az is lehet hogyha bejelentkeznek a kihallgatáskor a videós profiljába és megtekintik azt, a nevet a képet és összehasonlítják a videóban láthatóéval! Én egyszer futottam össze Iron-nal discordon egy full másik szerveren hangtorzító nélkül, live-olt és ChatAlternative-ozott, Shrek profilképe volt, névre már nem emlékszem!
2021. nov. 21. 16:00
 17/23 anonim ***** válasza:
1%
Hisztériakeltés ez az egész. Most komolyan, Covid járvány idején amikor naponta ezrek veszítik el az állásukat, ez a legnagyobb gondja az embereknek? Szánalmas.. Amúgy, sajnos a mai 14 éves lányokról el lehet mondani, hogy sok közülük már nagy tapasztalattal rendelkező q..rva és van, hogy már felnőttek futtatják őket ennyi idősen. Bizonyos bűnszervezetek rá is lehetnek állva szerintem, hogy így hálózzanak be velük gyanútlan embereket. Érdemes vigyázni..
2021. nov. 21. 16:32
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha megfigyelitek, minden évben jut legalább egy youtuberes botrány. Tavaly a Bturbo-t támadták be elég erőteljesen mindeféle koholt lejáratással, azelőtt meg a Herby-ről tálalt ki az exe mindenféle valótlan rágalmat, amit persze bizonyítani nem tudott. Valakiket szerintem nagyon zavar a magyar youtuberek tevékenysége és az, hogy még némi pénzt is keresnek vele.

Nem kizárt, hogy van egy érdekközösség, aminek célja a hazai youtuberek befeketítése, persze ezek valószínűleg rejtettebbek annál mintsem, hogy kitudódjon a kilétük, de pl. bizonyos híroldalakon is gyakran negatív hangnemben beszélnek a youtuberekről és nem ritka, hogy ingyenélőnek, degeneráltaknak akarják beállítani őket.

2021. nov. 21. 19:11
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

19

Mindegyik igaz volt, de felesleges 5-10 éves történetekkel rendőrségre menni (Herby), illetve Bturbo esetében 100-200 ezer ft miatt.

Amúgy Bturbóról 2 napja került ki egy új "botrány" 200 euróval lehúzott egy srácot kölcsön címén, és nem adta meg, több határidőt is eltolt a gyerek nem rég tálalt ki az egyik csoportban :D

"Nem kizárt, hogy van egy érdekközösség, aminek célja a hazai youtuberek befeketítése, persze ezek valószínűleg rejtettebbek annál mintsem, hogy kitudódjon a kilétük, de pl. bizonyos híroldalakon is gyakran negatív hangnemben beszélnek a youtuberekről és nem ritka, hogy ingyenélőnek, degeneráltaknak akarják beállítani őket."

Sok illuminatit néztél, mondjuk Bturbo, és Herby esetében a degeneráltság, és az ingyenélés megállja a helyét.

2021. nov. 21. 19:16
 20/23 anonim ***** válasza:

"Amúgy Bturbóról 2 napja került ki egy új "botrány" 200 euróval lehúzott egy srácot kölcsön címén, és nem adta meg, több határidőt is eltolt a gyerek nem rég tálalt ki az egyik csoportban :D"

Sejtem melyik lehet az a csoport... Amúgy pont ez az, hogy vádolni bárkit meglehet bármivel, de amíg nincs bizonyítása a dolognak addig azok csak üres vádak maradnak. Arra viszont elegendőek, hogy lejárassanak vele embereket és tönkre tegyék a karrierjüket. Mivel az emberek előítéletesek és rosszindulatúak, így elég a vád is hozzá hogy véleményt formáljanak..

A Bturbó ügyről is igazából senki se tudhatja mi az igazság. Elég ha felkerül pár lejárató poszt bizonyos oldalakra és az emberek már tényként kezelik.

2021. nov. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!