Engem miért nem jelölnek be sosem?
Figyelt kérdés
Mindig hallom ismerőseimtől hogy, ez és az bejelölte, de engem sosem senki ez miért lehet?2021. nov. 14. 17:09
2/5 anonim válasza:
egyébként kit érdekel a fb? ha lehetne én már annyira kihagynám az életemből.. de komolyan.. Tényleg csak mérgező. Az emberek frusztráltak és ott vezetik le a feszültséget a kommentekben. A hülye is szót kap és talál magának társakat. Nagyon nem tartom jónak ezt az internetes dolgot.
3/5 anonim válasza:
Engem meg csak idióták jelölnek be
4/5 anonim válasza:
mert téged már mindenki bejelölt, aki ismer, vagy hát aki ismer és fontos volt neki,hogy be legyetek jelölve.
egymásnak
5/5 anonim válasza:
*szal lehet,hogy pl ök többet pörögnek-forognak ismerkednek
akár pl suliban másik osztályokkal vagy pl bulikba járnak pl több ismerősük révén több házibuliba hívják őket, vagy pl több a rokonuk, lehet régebbi rokonuk is jelölte be őket, pl ha uncsitesók joban vannak egymással, akkor ők is egymás barátikörével eljárhatnak bulizni; hogyha bulizósak. és akkor a barátikör barátai is hívnak még további barátokat, vagy olyan helyekre járnak, ahol sok idegen megfordul ők meg szeretnek ismerkedni nyitottak az ismerkedésre, és akikkel ismerkednek ők is partnerek az ismerkedésben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!