Van értelme a puncsnak ha kell a pénz?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy puncsos ismerkedéssel (hosszútávú fizetett barátnőként) keresnék pénzt. 20 éves egyetemista vagyok, dolgozom de egyszeruen nem bírom kifizetni a tandíjat tanszert albit stb. Szülők szerényebb körülmények között elnek, nem adnak pénzt.
Mit gondoltok? Reális, hogy találok olyat aki kitart?
Molett vagyok, 170cm és szerintem okos, gyengéd.
2021. nov. 6. 22:36
1/6 anonim válasza:
Albi havi 75/tandíjjat diàkhitelböl fizetem, szóval majd suli utàn havi 30-40k lesz! Tanszer stb 40ezer, szóval dúrvàn 160ezer megy el nekem és marad havi 70 a szebemben!suli mellett dolgozok!annyi erövel akkor rosszlanyokra regisztràlj! Sok eszed van egyébként!
2/6 anonim válasza:
tele van kamusokkal az oldal, a rosszlanyok vagy a webcam jobban megeri
3/6 anonim válasza:
Biztosan bennem van a hiba, de ha valaki csóró mi a túrónak megy albérletbe. Erre találták ki a kollégiumokat.
4/6 anonim válasza:
Igen minden pasi arra vágyik, hogy egy hazug volt prosti legyen majd a párja.
5/6 anonim válasza:
egy 5ösért elviszlek egy körre ha gondolod, csak is gumival
6/6 anonim válasza:
Egyébként anált mennyiért vállalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!