Azok akik járnak pszichológushoz vagy pszichiáterhez, van olyan amit még neki se mertetek elmondani?
Mindent el merek mondani a terapeutámnak. Még a maszturbálást is, amikor az lényeges volt.
Titoktartási kötelezettsége van. A titkolózás hátráltatná a terápiát.
#4: Leginkább az alábbi okok lehetnek:
1. Nem bízol eléggé a terapeutában. Nekem 2 évig tartott, mire kimondtam neki, hogy nagyon bejön, mint nő.
2. Szégyelled magad előtt a dolgot, és amíg nem kell neki elmondanod, szembenézned sem kell vele.
3. Félsz, hogy utána valaki mással, egy tekintéllyel (szigorú anya/apa) vagy szeretett személlyel (barát/nő) kerülnél konfliktusba.
Igazad van. A második pont lehet a "ludas" nálam.
Én egy szóval se mondtam, hogy a pszichológusom sz@r. Velem van a gond egyértelműen.
5#vagyok
Szóval kifejteném.
Mindent elszeretnék mondani neki,de orvos vagyok,és ugye engem is titoktartás kötelez.
Így nem tudom mi legyen,mert szerintem tudnia kéne,arról,ami mostanában foglalkoztat.
Azthiszem úgy semmi értelme elmenni pszichológushoz,ha nem avatom be mindenbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!