Amikor senki nem lát szoktál táncolni valami jó zenére? :-D
Figyelt kérdés
Én igen :-D2021. nov. 6. 00:27
1/10 anonim válasza:
Akkor is, ha látnak. Táncos vagyok. :DD
De ha nem látnak, akkor pláne. :D
2/10 anonim válasza:
Nem szoktam, utálok táncolni és nem is tudnék jól.
4/10 anonim válasza:
Szrul táncolok, de mindig valamit kalimpálok, ha jó a zene. Mindig...
Van amikor belepirulok.
5/10 anonim válasza:
Természetesen. Shakira: bármire. Mondjuk tanultam táncokat is, régebben.
6/10 anonim válasza:
Én akkor is szoktam, ha látnak, nem érdekel, mit gondolnak az emberek. Egyedül énekelni szoktam akkor, amikor sejtem, hogy senki ae hallja, mert hangom az nincs.
7/10 veterán vas válasza:
Elértem azt a kort, hogy teszek rá, mit gondolnak mások.
Ha táncolni van kedvem, akkor azt teszem.........
8/10 anonim válasza:
Mikor nincs itthon senki, és megy valami jó szám, van, hogy elkezdek rá kalimpál i, de olyan szerencsétlenül béna vagyok, hogy még magam előtt is ciki :D. Így nem tart az egész fél percnél tovább.
9/10 anonim válasza:
Nem szeretek táncolni ilyen kellemetlen érzést add ha táncolok, és nem is tudok táncolni.
10/10 anonim válasza:
Nem tudok táncolni. Én inkább csak bólogatok és a kezemmel mutogatok ha valami jó zene megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!